Як волиняни можуть скористатися послугами фахівців із рекрутингу

0
0
Як волиняни можуть скористатися послугами фахівців із рекрутингу
Задля оперативного та ефективного укомплектування вакансій, у липні 2018 року у Волинській обласній службі зайнятості розпочав роботу новий сучасний сервіс – рекрутинг. У співпраці зі спеціалістами служби зайнятості роботодавець без зайвих затрат ресурсів знайде працівника, а шукач – хорошу роботу.

Фахівці з рекрутингу є у кожній філії та базовому центі зайнятості. Вони залучають до роботи не лише офіційно зареєстрованих у базі служби зайнятості шукачів, а й незайняте населення загалом.



Роботодавцям тепер не обов’язково наймати на роботу менеджера чи самостійно займатися пошуками працівника – це абсолютно безкоштовно і максимально якісно зроблять рекрутери служби зайнятості.

Роботодавець, звернувшись до рекрутера, не витрачатиме часу на підбір кандидатів із великої кількості охочих, адже попередню співбесіду рекрутери проведуть самі. Для людей, котрі шукають роботу, спеціаліст надасть професійний супровід від співбесіди до працевлаштування, індивідуальні поради щодо складання резюме, визначить слабкі і сильні сторони шукача.

Окрім того, роботодавці можуть використовувати й можливість розміщення власних відео- та текстових вакансій на офіційних ресурсах обласної служби зайнятості. Так, за допомогою фахівців саме ваша інформація може з’явитися на офіційному вебпорталі Волинського обласного центру зайнятості, сторінці в соціальній мережі Фейсбук та YouTube-каналі ВОЦЗ.



На цих же ресурсах розміщені й відеорезюме безробітних. Не покидаючи робочого місця, роботодавець може провести скайп-співбесіду з претендентом на вакансію та знайти працівника в декілька кліків!

Рекрутери Волинської обласної служби зайнятості спільно з фахівцями з інформаційних систем створили онлайн-карту вакансій із високим рівнем зарплати у Волинській області. Карту створили з використанням Google maps. Послуга дозволяє отримати інформацію щодо наявних актуальних вакансій залежно від розташування, а також від умов праці, графіку, обов’язків тощо.

Можливість пошуку працівника значно посилить участь у масових заходах, які проводить у філіях та базових центрах зайнятості області.

Із нами знайти працівника та роботу простіше!

Відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні