Головній луцькій муніципалці та її дитині пригрозили розправою. ЗАЯВА

0
-1
Головній луцькій муніципалці та її дитині пригрозили розправою. ЗАЯВА
Начальник департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинька заявила, що їй та її дитині погрожують розправою через виконання рішення міської ради про демонтаж Центрального ринку.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Друкуємо заяву Юлії Сиротинської без змін:

"З моменту мого виклику на лінію 102 від 12 лютого 2020 року, вже пішла друга доба, щодо факту погроз і розправи наді мною та моєю дитиною. Реакції жодної. СОГ не приїжджав, слідчі не вжили заходів.

Зважаючи на це, змушена залучити медіа. Можливо, це змусить поліцію виконувати норми законодавства.

Під час демонтажу 12 лютого 2020 року, цей чоловік озвучив, що він зібрав дані де я мешкаю і з ким, вказавши адресу, поверх та під'їзд. Озвучив факт опитування сусідів та осіб в будинку, як я приходжу з роботи і моя дитина. Озвучив, щоб я почала боятися і готувалася до помсти та розправи. І що його дії будуть дуже жорстокі, а моя ціна високою за те, що департамент виконує законне рішення Луцької міської ради.

Звертаюсь публічно до поліції та прокуратури вжити заходів, притягнути до відповідальності осіб, що належно не відреагували на мій виклик на лінію 102, порушити кримінальне провадження по даному факту і факту погроз і збору інформації щодо мене та моєї дитини, встановити особу даного чоловіка, взяти його під варту і тд.", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Луцьку 4 лютого близько 22:30 години розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку. Невідомі особи тракторами-екскаваторами поламали контейнери з товаром. У результаті сутичок є постраждалі. На місці працювали медики.На місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Поліція затримала людей в балаклавах. З'ясувалося, що це – працівники муніципальної варти Луцької міськради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Демонтаж ринку буде продовжено», – Луцькрада


У середу, 12 лютого, на Старому ринку розпочали другий етап демонтажу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні