«Права купІл – єздІть не кУпІл», – луцькі муніципали в шоці від підприємців Центрального ринку. ВІДЕО

0
-9
«Права купІл – єздІть не кУпІл», – луцькі муніципали в шоці від підприємців Центрального ринку. ВІДЕО
У Луцьку муніципали нарікають на підприємців Центрального ринку. Мовляв, деякі з базарників паркуються, як хочуть, і "закон їм не писаний".

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у фейсбуці.

Нагадаємо, в середу, 29 січня, депутати міськради припинили право користуватися лівою частиною Центрального ринку на вулиці Глушець комунальному підприємству «Луцькі ринки». Згідно з проєктом рішення, 3 лютого почнуть демонтаж цієї частини ринку.

Як відомо, влада Луцька попереджала, що в разі невиконання рішення міської ради, кіоски демонтують представники департаменту муніципальної варти.

У ніч на 3 лютого підприємці забаракидували ряди своїми автомобілями. Люди провели на території ринку всю ніч, аби вберегти свої контейнери від демонтажу, який анонсувала влада Луцька.

Своєю чергою, муніципали повідомляли про масові порушення правил дорожнього руху на території й поблизу ринку. Окрім того, заявляли про масове перешкоджання роботи, провокації та спроби нанести тілесні ушкодження працівникам.

"Знак не бачила значить порушення не має. Ось така логіка! "Права купІл – єздІть не кУпІл". Робота паркувальників на Центральному ринку. Свавілля ФОПів просто переходить всі межі. Кажуть, що вони "господарі в місті" та, що їм закон п.." – йдеться у дописі муніципалів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні