--> Підприємцям наказали до 3 лютого з'їхати з Центрального ринку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підприємцям наказали до 3 лютого з'їхати з Центрального ринку

0
7
Підприємцям наказали до 3 лютого з'їхати з Центрального ринку
У Луцьку підприємцям Центрального ринку необхідно з'їхати до 3 лютого 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

У зв’язку з вилученням земельної ділянки на вулиці Глушець, 1, що у місті Луцьку з постійного користування комунального підприємства "Луцькі ринки" відповідно до рішення від 29.01.2020 № 69/1 дія договорів оренди торгівельних місць, укладених з підприємцями, які здійснюють діяльність на вказаній земельній ділянці буде припинена 02.02.2020.

На виконання рішення Луцької міської ради просимо підприємців в добровільному порядку до 03.02.2020 демонтувати належні їм тимчасові споруди та інші конструкції.

Попереджають, що в разі невиконання рішення міської ради в добровільному порядку, споруди та конструкції класифікуються як самочинно розміщені, а використання земельної ділянки під ці споруди класифікується як самовільне зайняття/захоплення землі, що тягне за собою притягнення винних осіб до адміністративної та кримінальної відповідальності. У такому випадку демонтаж буде проведений департаментом муніципальної варти Луцької міської ради з подальшим відшкодуванням витрат на демонтаж та зберігання майна за кошти осіб, що здійснили їх встановлення відповідно до Правил благоустрою міста Луцька.

Одночасно повідомляють, що демонтаж буде здійснюватися департаментом муніципальної варти у присутності поліції. У разі виникнення опору законним вимогам поліції та порушенні громадського порядку, винні будуть притягнені до адміністративної та/або кримінальної відповідальності у передбаченому законом порядку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні