Перенесення Старого ринку: муніципали заявили, що їх намагаються побити. ФОТО

8
5
Перенесення Старого ринку: муніципали заявили, що їх намагаються побити. ФОТО
Луцькі муніципали заявили про масові порушення ПДР на території ринку. Окрім того, кажуть, що інспекторів намагаються побити.

Про це йдеться на сторінці Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради у фейсбуці.

Нагадаємо, в середу, 29 січня, депутати міськради припинили право користуватися лівою частиною Центрального ринку на вулиці Глушець комунальному підприємству «Луцькі ринки». Згідно з проєктом рішення, в 3 лютого почнуть демонтаж цієї частини ринку.

Як відомо, влада Луцька попереджала, що в разі невиконання рішення міської ради, кіоски демонтують представники департаменту муніципальної варти.

У ніч на 3 лютого підприємці забаракидували ряди своїми автомобілями. Люди провели на території ринку всю ніч, аби вберегти свої контейнери від демонтажу, який анонсувала влада Луцька.

Станом на 10:30 понеділка, 3 лютого, на Центральному ринку – декілька сотень базарників. Підприємці кажуть, що розходитися не збираються.

Своєю чергою, муніципали повідомляють про масові порушення правил дорожнього руху на території й поблизу ринку.

"Ось така картина! Масове порушення ПДР на вулицях Замкова, Глушець, Хакімова, С. Левчанівської, Галшки Гулевичівни, Братковського. Окрім того відбувається масове перешкоджання роботи, провокації та спроби нанести тілесні ушкодження нашим працівникам. За даними фактами зроблено звернення в поліцію. Інспектори з паркування працюють ст.122 ( ч.1 та 3) КУпАП", – повідомляють у департаменті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вони гадали що люди мовчки підуть з місця де вони десятиліттями торгують?Це лише початок протистояння!
А стосовно масового порушення ПДР,то нехай муніципали звернуть увагу як паркуються автомобілі від "Укртелекому" і до меморіалу в робочі дні!!!
Відповісти
Треба на тому місці будувати супермаркет, я от сиджу біля женевського озера , і так думаю!!!
Відповісти
Побудуй отой маркет біля женевського озера!
Відповісти
Та,що ви з ними з цими спекулянтами панькаєтесь.Це не їх земля,значить не мають права перебувати.Заберіть у каталашку і плсадіть вміх ярих бариг.Хай торгують у ссебе дома на своїй землі.
Відповісти
Палкіна земля, віддайте йому, хай живе добре...
Відповісти
Геть бариг!!! В тюрму всіх не згідних!!
Відповісти
Весело знову все через одне місце не можна у людей щось забрати щоб нічого їм не дати на томість
Відповісти
їм запропонували альтернативу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні