Підприємці Центрального ринку всю ніч охороняли свої контейнери. ФОТО

0
-3
Підприємці Центрального ринку всю ніч охороняли свої контейнери. ФОТО
Підприємці Центрального ринку в Луцьку з вчорашнього вечора чатують на вулиці Глушець.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, в середу, 29 січня, депутати міськради припинили право користуватися лівою частиною Центрального ринку на вулиці Глушець комунальному підприємству «Луцькі ринки». Згідно з проєктом рішення, в лютому почнуть демонтаж цієї частини ринку.

У четвер, 20 січня, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт підписав розпорядження «Про створення тимчасової робочої групи з перенесення ринку «Центральний» у місті Луцьку».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відомі прізвища посадовців, які займатимуться перенесенням луцького ринку

У п'ятницю, 31 січня, більше сотні підприємців Центрального ринку прийшли під стіни міської ради, аби заявити, що вони проти такого ультиматуму від влади Луцька.

Ввечері у неділю, 2 лютого, підприємці своїми авто заблокували територію біля контейнерів.

Як розповіли підприємці власкору, більшість з них чергує на ринку з 17:00 вчорашнього дня. Люди провели на території ринку всю ніч, аби вберегти свої контейнери від демонтажу, який анонсувала влада Луцька.

Нині на Центральному ринку декілька сотень базарників. Кажуть, що розходитися не збираються, адже згідно проекту рішення міської ради, сьогодні їхні контейнери знесуть, аби очистити ліву частину ринку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні