Підприємці зі Старого ринку просять луцьких муніципалів допомогти їм переїхати

3
3
Підприємці зі Старого ринку просять луцьких муніципалів допомогти їм переїхати
До департаменту муніципальної варти почали звертатись власники металевих контейнерів, розташованих на Центральному ринку з проханням допомогти демонтувати їх власними силами з метою подальшого перевезення на «Новий ринок», оскільки у них там вже є укладені договори.

Про це інформують в департаменті муніципальної варти.

"Справа в тому, що частина підприємців відмовляється здійснювати добровільний демонтаж незаконних тимчасових споруд, поводить себе агресивно та своїми діями просто не дає можливості першим вивезти їх добровільно.
Зокрема, одній із підприємців навіть не дали можливості зайти до свого ж кіоску аби забрати з нього особисті речі. Нажаль, в результаті дій агресивно налаштованої частини власників тимчасових споруд можуть постраждали і законослухняні підприємці", – йдеться в повідомленні муніципалів.

Нагадаємо, що з метою облаштування території прилеглої до Луцького замку, рішенням Луцької міської ради від 29 січня зобов’язано КП «Луцькі ринки» та власників очистити земельну ділянку на ринку «Центральний» від незаконно розміщених на ній тимчасових споруд та конструкцій та забезпечити відновлення порушеного благоустрою, а у разі невиконання демонтаж забезпечити департаменту муніципальної варти.

У середу, 29 січня, депутати міськради припинили право користуватися лівою частиною Центрального ринку на вулиці Глушець комунальному підприємству «Луцькі ринки». Згідно з проєктом рішення, в 3 лютого почали демонтаж цієї частини ринку.

Як відомо, влада Луцька попереджала, що в разі невиконання рішення міської ради, кіоски демонтують представники департаменту муніципальної варти.

У ніч на 3 лютого підприємці забаракидували ряди своїми автомобілями. Люди провели на території ринку всю ніч, аби вберегти свої контейнери від демонтажу, який анонсувала влада Луцька.

Станом на 10:30 понеділка, 3 лютого, на Центральному ринку зібралось декілька сотень базарників. .



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фамілія підприємця ,якого не пустили на ринок ?Муніципали брешуть ,як і їх власник.
Відповісти
Іуди є всюди.
Відповісти
Цілковита брехня! Якщо підприємець захоче на Новий ринок, він свою іржаву рухлядь туди не повезе, вона розсиплеться під час демонтажу. Тому спішити прибирати конструкцію саме в дні, коли киплять страсті, ніхто не буде. Та й заважати тому, хто вивозить металолом на скупку, теж ніхто не буде, і цьому доказ - спокійний демонтаж хлібного кіоску. Тому не брешіть. Фото підприємиці на фоні її конструкції - в студію!.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні