--> У Луцьку відбудеться турнір з настільного тенісу пам’яті Олексія Веремійчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбудеться турнір з настільного тенісу пам’яті Олексія Веремійчика

0
8
У Луцьку відбудеться турнір з настільного тенісу пам’яті Олексія Веремійчика
У Луцьку відбудеться турнір з настільного тенісу присвячений пам’яті трагічно загиблого директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

Захід відбудеться 2 лютого у СОК «Акварель», що на проспекті Відродження, 50 у знак шани й пам’яті про Олексія.

Про це повідомили на сторінці департаменту у фейсбуці.

"Є люди. Є Люди. А є Справжні Люди. Такою Справжньою Людиною, Особливою Людиною, Достойною Людиною був і залишається для нас Олексій Веремійчик. У серцях і пам’яті всіх, хто його знав, він буде завжди – веселим, чесним, небайдужим, справжнім.

Колись він сказав: «Я люблю ходити містом і відкрито дивитися людям в очі, щиро їм посміхатися і тиснути руки». Він ніколи нікому не відмовляв у допомозі. А ми ніколи його не забудемо", – йдеться в повідомленні департаменту.

Усіх небайдужих закликають прийти та вшанувати пам’ять 0лексія, який трагічно пішов з життя.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

З самого ранку 13 жовтня на озері працювали дві водолазні групи ДСНС. А всі небайдужі продовжували прочісувати навколишню місцевість з надією, що чоловік таки доплив до берега.

Водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Люб’язь, але не знайшли Олексія Веремійчика.

У понеділок, 14 жовтня, вранці на озері Люб’язь на Любешівщині волинські рятувальники продовжили пошуки безвісти зниклого Олексія Веремійчика. До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку «Прип’ять-Стохід».

До пошуків безвісти зниклого у волинському озері Люб’язь в Любешівському районі Олексія Веремійчика долучилися львівські кінологи. Кінологічна волонтерська спілка пошуку людей пропрацьовувала ділянки чагарників навколо озера.

Тіло Олексія знайшли 16 жовтня 2019 року на озері Люб'язь в Любешівському районі неподалік місця, де він пірнув. Поховали посадовця 18 жовтня у селі Городище Луцького району.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні