Усі наслідки пожежі ліквідовані: Луцький військовий госпіталь працює в штатному режимі. ФОТО

0
-3
Усі наслідки пожежі ліквідовані: Луцький військовий госпіталь працює в штатному режимі. ФОТО
Луцький військовий госпіталь відновив свою роботу.

Завдяки злагодженим діям особового складу військового госпіталю та небайдужим людям вдалось з неймовірною швидкістю, за три календарні місяці розпочати прийом та лікування наших воїнів у Луцькому військовому госпіталі.

Про це йдеться на сторінці Військового медика у фейсбуці.

20 вересня 2019 року в Луцькому військовому госпіталі сталась надзвичайна подія – пожежа, внаслідок якої було частково пошкоджений дах та приміщення лікувального корпусу. Завдяки оперативним діям чергової зміни, яка здійснила евакуацію, серед пацієнтів та медичного персоналу ніхто не постраждав.

Також нагадаємо, що голова Волинської обласної ради Ірина Вахович у вівторок, 3 грудня, під час представлення нового голови ОДА повідомила, що на місці військового госпіталю в Луцьку хочуть облаштувати музей. Мовляв, це історична частина міста і там госпіталю точно не місце. Раніше про бажання створити у приміщенні військового госпіталю на вулиці Сенаторки Левчанівської, 4 в Луцьку музейний комплекс говорив народний депутат України Ігор Палиця.

Оговтавшись та згуртувавшись, особовий склад госпіталю почав відновлювати історичну будівлю де розташований медичний заклад.
Не байдужими до відновлення госпіталю після пожежі стали представники міської і обласної влади, волонтери та небайдужі люди, які збирали кошти.

На цей час наслідки пожежі, що унеможливлювали роботу військового госпіталю в основному ліквідовані, всі структурні підрозділи розміщені в зазначеній будівлі та виконують завдання за призначенням з цілодобовим спостереженням пацієнтів.

"Сьогодні госпіталь працює в штатному режимі, як стаціонарний лікувальний заклад. Разом до Перемоги!", – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні