--> У Луцьку горів військовий госпіталь. ФОТО, ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку горів військовий госпіталь. ФОТО, ВІДЕО

2
8
У Луцьку горів військовий госпіталь. ФОТО, ВІДЕО
У Луцьку трапилась пожежа в міському шпиталі.

Займання трапилось у Луцьку в ніч на 20 вересня, полум‘я охопило значну частину будівлі, яскравим полум’ям горить дах будівлі, - пише ІА Волинські новини.

Більше 7 команд рятувальників намагаються загасити полум’я.

Перші бригади рятувальників прибули на місце події вже близько 2:35. До евакуації пацієнтів Луцького військового гарнізонного госпіталю залучили вільні бригади «швидкої». Пацієнтів медзакладу евакуювали в Луцьку міську клінічну лікарню, ніхто з них не постраждав.

Зі слів очевидців, займання розпочалось одному з корпусів, який знаходиться ближче до медколеджу. Дах спалахнув за лічені хвилини, вогонь через дерев’яні перекриття швидко поширився всією верхньою частиною будівлі.

Полум‘я гасять всі вільні пожежні бригади міста, на підмогу їм прибули рятувальники з міст Рожища та Ківерців. За станом на 4:30 тут працювало більше 7 бригад ДСНС. З приміщення евакуювали важливі документи, а також встигли від’єднати кисневі балони в операційних.

Пожежу в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі о 3:12 локалізували, а о 5:00 ліквідували. Триває розбір конструкцій.

Зазначимо, що будівля перебуває на балансі Міноборони та має історичну цінність, тут знаходився Монастир ордена тринітаріїв.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Живі гроші
Відповісти
Тре притягнути до відповідальності Нач ХОЗО, він все продає з того госпіталя.бувший гаїшнік привик вкрав продав Грубисюк- грубий грубий біду зробив!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні