«Ви чекаєте смерті пацієнта?»: на Волині лікар не приїхала до бабусі, бо водій пішов у відпустку

6
-7
«Ви чекаєте смерті пацієнта?»: на Волині лікар не приїхала до бабусі, бо водій пішов у відпустку
На Волині сімейний лікар не приїхала на виклик до пацієнтки, бо водій пішов у відпустку.

Про це у спільноті "Підслухано Локачі" у фейсбуці написала Інна Гасан.

Інцидент трапився у селі Линів Локачинського району.

"Хочу написати про ситуацію, яка трапилася у селі Линів де проживає моя бабця, вона дуже погано почувається, викликали фельдшера (якій велике людське дякую, людина з великої літери). Але потрібне призначення лікаря, з якою підписаний договір, як цього вимагає медична реформа. У суботу до неї зателефонували і повідомили про стан її пацієнтки (це лікар Царук К.П.)".

Зі слів авторки допису, лікарка їхати на виклик відмовилась і призначила ліки телефоном.

"Сказала, що приїде у понеділок (тобто сьогодні), але, на жаль, сьогодні шофер, з її слів, пішов у відпустку і приїхати ніяк не може. Хочу запитати у головного лікаря, у вас працює один шофер, що його замінити нема кому? І питання до так званого лікаря Царук К. П., скажіть, для чого ви підписали договір про надання первинної медичної допомоги, коли ви не хочете елементарно приїхати на виклик? Скажіть, ви чекаєте смерті пацієнта? Ваша заробітна плата залежить від кількості договорів? То за що ви її отримуєте, коли не виконуєте свої функціональні обов'язки?" – обурюється волинянка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така ситуація по всіх селах. Такий результат реформи. і то тільки початок.
Люди лікуються в знайомих лікарів, односельчан... Бо ті сімейні не хочуть їхати, і який стан пацієнта, їм все одно.
Відповісти
А що заважає привезти бабцю до лікаря в амбулаторію? Ніде у світі лікар не ходить додому до пацієнта. І знаєте чому? Бо при огляді поза робочим місцем втричі більше лікарських помилок, банально не можна зробити нормальне обстеження. При консультації телефоном теж втричі більше лікарських помилок. То навіщо ходити додому?
Відповісти
Повністю Вас підтримую!!!
Відповісти
Не краща ситуація і в нашому ФАПІ. Теперішій завідуючій треба повчитись толерантного спілкування з хворими, а не на повишених тонах!!! А то скоро залишиться без деклараціц!
Відповісти
Вони і в місті не хочуть їхати.
З грипом і температурою 39 треба вмирати в черзі, чекаючи на прийом.
Ще й, захворівши, зразу в той же день не попадеш
Відповісти
"рехформа" - по Попрошенківськими, а відношення - по старому. Дехто "царицями і царками" себе відчув, бо що може дати стара бабця? (мабуть в уяві, що буде вічно молодою..)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні