Влада Луцька дозволяє не платити в маршрутках без валідаторів

1
1
Влада Луцька дозволяє не платити в маршрутках без валідаторів
Влада Луцька дозволяє не платити за проїзд в автобусних маршрутах, в яких з 11 грудня не будуть встановлені валідатори.

Про це стало відомо у п’ятницю, 6 грудня, на пресконференції щодо запровадження в місті е-квитка.

Під час пресконференції перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зазначив, що з 11-12 грудня в Луцьку запрацює безготівкова плата за проїзд.

«Деякі перевізники відмовляються бути відкритими, хоча ми за відкриті заробітні плати водіїв маршруток. Ці перевізники просто хочуть поставити перед фактом те, що хочуть їздити за готівку, аби їх ніхто не контролював», – сказав посадовець.

Нагадаємо, члени виконавчого комітету міської ради розірвали договір з луцьким перевізником «АТП 10701».

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад пояснив, що перевізник не виконав умови: не погодився встановлювати у своїх транспортних засобах.

Степанов зазначив, що до 11 грудня – офіційної дати впровадження в місті безготівкової оплати за проїзд – маршрути №3, 9 та №26а обслуговуватиме цей перевізник. Начальник управління додав, що ці маршрути нікуди не зникнуть, лише змінять перевізника.

Григорій Недопад
зазначив, що перевізники, які відмовилися підписувати договір та встановлювати валідатори, можуть займатися нелегельним перевезенням пасажирів.

«Ми повідомили в патрульну поліцію, надали їм інформацію про транспортні засоби перевізників, які відмовилися встановлювати валідатори. Тому хочу попередити, якщо людина заходить в транспортний засіб, там немає валідатора, але у вас є картка, може їхати безплатно. Не звертаючи на те, чи вимагають в неї гроші чи ні», – пояснив Григорій Недопад.

У таких випадках влада рекомендує повідомляти на гарячу лінію Луцької міської ради та патрульну поліцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову недовлада перекладає конфлікт на людей. Уявіть, що буде творитися у маршрутках!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні