--> Громада на Волині закупить спецтехніку за понад 1,8 мільйона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Громада на Волині закупить спецтехніку за понад 1,8 мільйона

0
-2
Громада на Волині закупить спецтехніку за понад 1,8 мільйона

Йдеться про придбання сміттєвоза з заднім завантаженням, з додатковим обладнанням, відвал для прибирання снігу, типу СБМ-302/1 на базі МАЗ-4381 (або еквівалент), пише ІА Волинські новини.

Постачальника техніки визначать через відкриті торги.

Замовником виступає Торчинська селищна рада. Тендерні пропозиції приймають до 15 листопада, розпочнуть аукціон 18 листопада. Очікувана вартість становить 1,89 мільйона гривень. Строк постачання техніки – до кінця року.

Відповідно до технічних вимог, планують придбати сміттєвоз із заднім завантаженням, з додатковим обладнанням, відвал для прибирання снігу, типу СБМ-302/1 на базі МАЗ-4381 (або еквівалент) не раніше 2018 року випуску, в стандартному заводському виконанні. Автомобіль призначений для механізованого завантаження з контейнерів від 0,12 м куб. до 1,1 м куб. в кузов сміттєвоза твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації. Тип базового автомобіля - шасі МАЗ-4381 (або еквівалент), тип двигуна – дизельний, потужність двигуна автомобіля - не менше 170 к.с., відповідність нормам екологічності - не менше Євро-5.

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 №1147 «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації», замовник відхиляє пропозицію учасників, які у своїй пропозиції пропонують товар, що ввезений на митну територію України з 10 січня 2016 року та походить з Російської Федерації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні