Смерть 10-річної Соломійки: лучани вимагають встановити на місці трагедії світлофор

0
-3
Смерть 10-річної Соломійки: лучани вимагають встановити на місці трагедії світлофор
Лучани вимагають встановити світлофор біля школи №2 на вулиці Володимирській, де нещодавно збили 10-річну дівчинку.Четвертокласниця померла в лікарні.

Про це стало відомо у вівторок, 12 листопада.

На прийом до першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада прийшли мешканці вулиці Володимирської. Вони зібрали підписи для встановлення біля школи району світлофора.

Нагадаємо, 24 жовтня, на вулиці Володимирській у Луцьку автомобіль «Volkswagen Passat» збив малолітню дівчину. За кермом автомобіля перебував 54-річний житель обласного центру.

Четвертокласниця довго знаходилася в палаті інтенсивної терапії у відділенні анестезіології Волинської обласної дитячої клінічної лікарні. 30 жовтня дівчинка померла.

«Там дуже страшна ділянка. У тому районі немає світлофора. Там практично неможливо перейти дорогу. Звісно, нам треба було порушувати це питання раніше. Враховуючи, що сталася така трагедія, тепер ми не відступимо, однозначно потрібен світлофор», – звернулася до Недопада лучанка.

За її словами, світлофор потрібно поставити навпроти школи, адже пішохідний перехід давно стерся, а освітлювач переходу не працює. Після трагедії діти бояться повертатися додому після уроків, які закінчуються майже в 17:00, коли надворі починає темніти.
Лучанка каже, що зверталася до патрульної поліції, аби вони регулювали рух біля навчального закладу, допоки там не встановлять світлофор.

«Коли з цією дитинкою сталася біда, я поверталася з донькою зі школи і бачила, як її забирала швидка. Тепер моя дитина, яка ходить в третій клас, боїться там ходити. Я вимушена відпрошуватися з роботи, забирати її з уроків і водити в школу», – каже вона.
Лучанка стверджує, що майже щодня діти групками вимушені стояти біля дороги, чекаючи, поки їх пропустить бодай одне авто.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зазначив, що міська влада звернеться до патрульної поліції з проханням регулювати рух біля школи.

«Ганебний випадок трапився, ми теж дуже переймалися цією трагедією. Міська влада вже почала вивчати, який об’єкт можна там встановити. Можливо, буде світлофорний об’єкт. Але хочу сказати, що найвірогідніше, що світлофор встановлять біля кондитерки. Для організації дорожнього руху ми маємо погодити це з патрульною поліцією», – пояснив Недопад.

Також він запевнив, що найближчим часом полагодять освітлювач пішохідного переходу.

«Будь-які дорожні знаки та світлофорні об’єкти встановлюються після проведення оцінки дорожнього руху. Просто так, будь-де ми не можемо встановити їх», – додав Григорій Вікторович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні