--> Десятирічна дівчинка, яку збило авто у Луцьку, – досі в реанімації: потрібна допомога | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Десятирічна дівчинка, яку збило авто у Луцьку, – досі в реанімації: потрібна допомога

0
-5
Десятирічна дівчинка, яку збило авто у Луцьку, – досі в реанімації: потрібна допомога
Десятирічна Соломія Бенедик, яку 24 жовтня збило авто на «зебрі» в Луцьку, досі перебуває у важкому стані в реанімації.

Про це розповіла заступниця генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання по оргметодроботі Тетяна Жураківська, передає інформаційне агентство «ВолиньPost».

«Жодних прогнозів не даємо. Стан важкий. Дівчинка отримала множинні травми, так звану політравму», – говорить медик.

Нагадаємо, четвертокласниця Соломія потрапила під колеса автомобіля Volkswagen, коли, повертаючись із другої зміни у школі, переходила дорогу нерегульованою «зеброю» на вулиці Володимирській у Луцьку. За кермом автомобіля перебував 54-річний житель обласного центру.

Потерпіла і досі знаходиться в палаті інтенсивної терапії у відділенні анестезіології Волинської обласної дитячої клінічної лікарні. Стан її вкрай важкий, то ж жодних прогнозів лікарі не дають. Поруч постійно перебувають рідні та друзі.

Лікарі зазначають, що наразі є потреба у здачі крові. Соломійка перенесла переливання. Усіх, хто має можливість, закликають не бути байдужими і допомогти врятувати життя маленькій дівчинці. Охочі можуть здати кров або ж підтримати потерпілу фінансово.

Карта мами Соломії – Бенедик Ольга: 4149 4991 2596 4971

Варто зауважити, що за фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні