Померла десятирічна дівчинка, яку збило авто у Луцьку

5
-6
Померла десятирічна дівчинка, яку збило авто у Луцьку
10-річна дівчинка Соломійка, яку нещодавно збило авто у Луцьку, померла.

Про це повідомили у соціальній мережі «Фейсбук».

"Лучани! Пам'ятаєте цю ДТП? Дівчинка Соломійка померла... Їй було всього 10 рочків. Співчуття рідним та близьким. Царство тобі небесне, сонечко!!!" – йдеться в дописі.

Нагадаємо, 24 жовтня, по вулиці Володимирська у Луцьку автомобіль "Volkswagen Passat" збив малолітню дівчину.

За кермом автомобіля перебував 54-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 10-річну місцеву жительку, котра перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП перехожа отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації обласної дитячої клінічної лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке жахіття треба вчити людей дороги переходити бо тепер і водію жити не захочеться і Соломійки нема(((
Відповісти
Якраз тут винен водій!!! А дитина йшла правильно.
"Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 10-річну місцеву жительку, котра перетинала проїжджу частину дороги ПО нерегульованому ПІШОХОДНОМУ ПЕРЕХОДУ."
Відповісти
Про вину водіїв можна говорити багато... Але культури поведінки на дорозі нема в багатьох водіїв і майже в усіх пішоходів... В цьому вина системи в цілому. Дороги не освітлені, пішоходні переходи теж, світлофорів там, де вони необхідіні, нема... З кожним роком автомобілів встає все більше, а про безпеку на дорозі говорять все менше. Потрібно всім розуміти, що в темноті водієві не видно, чи хтось планує перейти дорогу чи ні... Потрібно вимагати освітлення, забезпечення хорошої видимості, дотримуватись правил всім учасникам руху, не просто переходити на переході, а бути впевненому в безпеці... Тоді нещасних випадків буде набагато менше. Надіюсь система з світловідбивними жилетами всетаки запрацює.
P.S. Варто хоча б раз сісти в вечері біля водія маршрутки і подивитись на рух як водій... Одного разу бачила, як мамаша з коляскою виперлась на перехід під самі колеса... А стільки по пр. Соборності перебігають за межами переходів і щей дітей тащать
Відповісти
Дівчинку дуже жалко... Найбільше горе для батьків, яке може бути...
Відповісти
Зебра це перехід через дорогу де пішохід має безумовну перевагу,і водій зобов'язаний пропустити пішохода!І перед зеброю він зобов'язаний зменшити швидкість,а не летіти на всіх парах,а потім розказувати що хтось несподівано вискочив!Не перевищуйте обмеження 50км/год,і отаких несподіванок буде значно менше!Ви не гоночній трасі їздите!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні