--> Смерть дітей на дорозі: влада Луцька вимагає контролювати водіїв | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смерть дітей на дорозі: влада Луцька вимагає контролювати водіїв

1
-4
Смерть дітей на дорозі: влада Луцька вимагає контролювати водіїв
Після смерті 10-річної дівчинки, яку автомобілем збили на пішохідному переході в Луцьку, влада й поліція візьметься карати водіїв, які не дотримуються ПДР.

Про це стало відомо у вівторок, 12 листопада, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Нагадаємо, 24 жовтня, на вулиці Володимирській у Луцьку автомобіль «Volkswagen Passat» збив малолітню дівчину. За кермом автомобіля перебував 54-річний житель обласного центру.

Четвертокласниця довго знаходилася в палаті інтенсивної терапії у відділенні анестезіології Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

До слова, сьогодні мешканці вулиці матимуть зустріч із владою міста, проситимуть встановити на Володимирській світлофорний об’єкт. Можливість його розміщення розглядають і працівники відділу безпеки дорожнього руху УПП.

На оперативній нараді секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт наголосив на тому, що кожного порушника правил дорожнього руху потрібно жорстоко карати.

«Треба поставити поліцейського біля переходу, аби контролював. Багато хто купив машини і вважають, що вони на дорозі володарі життя. Діти гинуть на пішохідних переходах. Сьогодні дві проблеми: перевищення швидкості та наїзд на пішохода», – виступив Пустовіт.

Начальник управління патрульної поліції Андрій Крутень зауважив, що поліцейський біля переходу не вирішить проблему наїзду на пішохода.

«Кількість реагувань на порушення правил дорожнього руху є найпоширенішим в Україні. Левова частка всіх пішоходів є освітленими, тому тут більша відповідальність на водіях», – зауважив він.

Григорій Пустовіт наголосив, що потрібно визначити найбільш проблемні пішохідні переходи в місті.

«Треба зробити там посилений контроль. Особливо в час, коли діти зі школи йдуть додому. Ми не можемо чекати, поки наші водії стануть дотримуватися правил дорожнього руху. Треба діяти. Дитина не винна в тому, що якась людина проігнорувала пішохідний перехід, проігнорувала те дитя», – додав секретар Луцькради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перед кожним переходом поставити знак обмеження швидкості до 30 км,а порушників штрафувати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні