Луцькі перевізники планують припинити роботу з 11 листопада: що кажуть лучани

3
-1
Луцькі перевізники планують припинити роботу з 11 листопада: що кажуть лучани
14 автобусних маршрутів Луцька припиняють свою роботу з 11 листопада. Такі оголошення днями побачили лучани в окремих маршрутках, що курсують містом.

Мешканці мікрорайону Вишків, які їздять автобусом№ 26-а висловлюють незгоду з таким рішенням.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.
26-а – єдиний автобус, що їде на вулицю Вахтангова і прилеглі вулиці, розповіла жителька мікрорайону Вишків Наталія Грушка.

Нагадаємо, 14 автобусних маршрутів Луцька припиняють свою роботу з 11 листопада.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У луцькому транспорті з 11 листопада запроваджують електронний квиток.

«До нас, до Міжрайбази, їздить одна маршрутка в 40 хвилин 26а і якщо її ще хочуть зняти. Тут живуть дуже багато пенсіонерів, з маленькими дітками люди, є інваліди, атовці, вони нічим не можуть добиратися.»

Мешканці мікрорайону Вишків прийшли до зупинки «Міжрайбаза». Лучанка Ганна Пащук розповіла, що зібрались, аби висловити своє обурення рішенням автобусних перевізників не їздити з 11 листопада.

«Чоловік Петро він є інвалідом війни 1 групи. В нас, щоб дістатися до міста, єдина можливість – або маршруткою, або просити когось із побратимів, або викликати таксі. А це дуже б’є по кишені. Це просто реальне знущання. Я не знаю, коли це все закінчиться, якщо будуть таку сваволю робити – люди вийдуть і перекриють дорогу», – обурюється жінка.

Водій автобуса 26-а Роман Черняк каже, що оголошення, про те, що автобуси припинять їздити з 11 листопада, йому дали диспетчери на підприємстві й сказали повісити у салоні.

«Моя робота проста. Дали оголошення. Я сам в шоці. Мушу повідомити людей про це. Ми вже тут працюємо 15 років. Сьогодні зранку я зрозумів, що я можу залишитись без роботи, напевно», – каже водій.


Мешканці мікрорайону Вишків пішли до заступника міського голови Григорія Недопада, аби з’ясувати, чому автобуси не курсуватимуть.

Керівник транспортного управління міста Володимир Степанов каже, що таким чином перевізники шантажують владу, аби не встановлювати обладнання для електронної оплати проїзду.

«Ми обладнали 50 транспортних засобів засобами валідації . Це 45 тролейбусів і 5 автобусів. Інші перевізники відмовляються від цього. Вони хочуть, щоб ходила готівка, не електронний квиток. Це АТП 1, АТП 10701, ТзОВ «Санрайз» і ФОП Оплачко. Транспортного колапсу не буде і все буде працювати так, як треба. – Чому ви впевнені в цьому, якщо вони зараз не йдуть на це? – Це моє внутрішнє переконання», – пояснив головний транспортник міста.


Керівник підприємства 10701, яке обслуговує маршрути 3, 9, 18 і 26а Сергій Дьомін підтвердив, що автобуси не вийдуть на маршрути з 11 листопада. Показує попередження від міської ради про розірвання договору на перевезення.

«Це не наше рішення, це рішення міської влади, органу, який уклав з нами договори на перевезення, а тепер розриває ці договори. Наскільки мені відомо, ці договори розриваються практично з усіма перевізниками Луцька. Ті перевізники, які не укладають тристоронній договір з виконкомом і оператором – з ними розривають договори на перевезення. Умови його запровадження однозначно призведуть до банкрутства перевізника. То чи є сенс входити в роботу, результатом якої буде банкрутство, набрати боргів, а потім не знати, як з ними розрахуватись?", – зазначив перевізник.

Чи вийдуть перевізники на маршрути 11 числа, кажуть, залежить від рішення влади, бо нині, мовляв, їх попередили, що договори розірвані.


Детальніше в сюжеті:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стєпашка !!!!!! готуй торбу і на вихід !!!!!! і невпопада з собою захопи
Відповісти
Не хочуть перевізники прозоро працювати.А влада нехай шукає перевізників які будуть їздити з валідаторами і навігаторами,і дотримуватиметься графіку.
Відповісти
На місці влади я б реально розірвала договори з цими ненажерами.... і шукати альтернативу....
Розумію, що голосно сказано, але на те вона й влада щоб вирішувати складні питання. Тоді б ці всі АТПешники зачухали дупу, да пізно....
Я ЗА е-квитки, це круто.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні