--> У Луцьку перестануть їздити 14 маршрутів: що кажуть перевізники | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку перестануть їздити 14 маршрутів: що кажуть перевізники

3
5
У Луцьку перестануть їздити 14 маршрутів: що кажуть перевізники
Перевізники прокоментували ситуацію щодо припинення курсування більшості маршрутів у Луцьку.

Зокрема, директор луцького АТП 101701 Сергій Дьомін стверджує, що начебто це міська рада надіслала перевізникам попередження про розірвання договорів, пише «Перший».

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 листопада, в маршрутках № 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 19, 22, 26а, 32 з'явилися оголошення про те, що з 11 листопада вище згадані маршрути перестануть курсувати. До слова, також з 11 листопада у Луцьку планують запустити безготівковий розрахунок за проїзд у громадському транспорті.

«Це повідомлення отримали основні перевізники Луцька. Розірвання договорів пов’язане з незгодою з умовами праці, які вони пропонують з 11 листопада. Наша робота стає просто невигідною – наше підприємство пів мільйона гривень повинно відраховувати оператору, який впроваджує систему електронної оплати проїзду. За нашими розрахунками, максимум за місяць перевізники збанкрутують», - переконує Сергій Дьомін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З розрахунком на те,що народ зараз повинен йти мітингувати під міськраду, захищаючи їхні "права"? Якщо вже на те пішло, то не велика втрата,враховуючи те, що на маршруті номер 2, не водії, а бидло. Серед всіх,хто на маршруті - 2 нормальних водія. Решта навіть не вважає за потрібне зупинитись напроти приміщення вокзалу, вважаючи, що задля їхньої зручності всі повинні вийти біля Нашого краю, щоб не заважати "вельмишановному пану" . Перед тим, як чогось вимагати і все спихати на міську раду, краще би свої обов'язки виконували, а не постійно тільки чогось вимагали. І, до речі, оголошення складав явний грамотій, у якого, судячи зі всього, вся освіта в третій чверті першого класу закінчилась.
Відповісти
Ахах, стільки часу їздили і не збанкрутували,а як введуть облік так бац і збанкрутують.А може це хтось ну дуже нехоче щоб випливли реальні суми доходів.
Відповісти
Хай здають свої смердячі корита на металолом! Обійдемся без них!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні