Луцькрада кличе підприємців Центрального ринку на зустріч

0
-5
Луцькрада кличе підприємців Центрального ринку на зустріч
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук сказав, коли представники мерії можуть зустрітися з підприємцями Центрального ринку.

Про це стало відомо у середу, 30 жовтня, на пленарному засіданні чергової сесії Луцькради.

Нагадаємо, вранці підприємці ринку прийшли під стіни міської ради. Така акція протесту вже була місяць тому. Тоді декілька сотень підприємців ринку намагалися заблокувати роботу сесії міської ради.

Депутатка Алла Надточій зазначила, що перед засіданням сесії розпитала в підприємців, чому вони знову страйкують під стінами мерії.

«Причина того, що вони тут сьогодні знову стоять – це те, що місяць тому вони приходили, ми пообіцяли їм створити робочу групу, щоб обговорити питання перенесення ринку. Але за місяць часу ми не створювали жодних робочих груп. Прошу заступників чи секретаря Луцькради вийти до них і пояснити, що і як», – виступила Надточій.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук запросив усіх депутатів Луцькради, працівників мерії, які хочуть взяти участь в обговоренні, та підприємців зустрітися в Департаменті «Центр надання адміністративних послуг».

Зустріч відбудеться в понеділок, 4 листопада, в 11:00.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні