Під Луцькрадою мітингують базарники. ФОТО

2
-2
Під Луцькрадою мітингують базарники. ФОТО
Біля Луцької мерії зібралися тисячі підприємців й продавців місцевих ринків.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Підприємці прийшли до мерії у середу, 25 вересня, перед черговою сесію міськради.

Як розповіли в коментарі власкору, на місці присутні підприємці і продавці Центрального, Завокзального й Північного ринків.

Нагадаємо, управління державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області вважає, що «Завокзальний» (Варшавський) ринок потрібно закрити через порушення правил пожежної безпеки. Відповідну заяву подали до суду.

Також, у четвер, 19 вересня, у мерії відбулася зустріч посадовців з підприємцями Центрального ринку. Другі прийшли до міської ради вимагати продовження договору оренди землі. Строк дії договору з Волинською обласною спілкою споживчих товариств закінчився ще 27.08.2019 року. Це означає, що Волинська облспоживспілка більше не має права оренди земельної ділянки, що знаходиться під Центральним ринком.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Розповіли, скільки людей працюють на луцькому ринку незаконно

Підприємці Завокзального і Центрального ринків прийшли до обранців громади, аби вимагати лишитися на діючому робочому місці, а підприємці Північного ринку своєю присутністю підтримують мітингуючих.

Люди взяли із собою декілька звукових колонок, з яких гучно лунає національно-патріотична музика. Коли ж депутати заходять до приміщення мерії, усі гучно вигукують "Ганьба!" та аплодують в долоні.

На задньому подвір'ї Луцькради стоїть два авто патрульних. Під стінами мерії та в холі – близько сотні представників департаменту муніципальної варти. Рух на вулиці регулюють патрульні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Динамічні фото. Приємно, що журналістка не полінувалася, а побігала навколо міської ради задля ефектного кадру.
Відповісти
Вже набридла ситуація з нашими базарами, нехай влада запитає у жителів міста,яких значно більше ніж працівників базару, чи ця "антисанітарія" потрібна в центрі міста. Вже час приймати рішення владі кардинально, з м. Луцька сміються всі гості міста ,які приїзджають. На мою думку, ті бабусі які торгують на землі між машинами на стоянці біля базару ,теж заслуговують на які небудь столи для продажу. Це вже сором !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні