Під стінами Луцькради – сотні підприємців ринку. ФОТО

1
2
Під стінами Луцькради – сотні підприємців ринку. ФОТО
Під стінами Луцької міської ради зібралися понад сотня підприємців Центрального ринку.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

У середу, 30 жовтня, о 9:00 біля стін Луцької міської ради – більше сотні підприємців Центрального ринку. Зауважимо, що сьогодні о 10:00 розпочнеться пленарне засідання сесії.

Нагадаємо, місяць тому, 25 вересня, тисячі підприємців та продавців ринків прийшли до приміщення міськради. Тут були підприємці Завокзального та Центрального ринків.

Через мітинг довго не розпочиналося засідання сесії міської ради. Ініціативна група в особі секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, першого заступника Григорія Недопада, заступника Костянтина Петрочука, депутатів Олександра Козлюка, Тараса Шляхтича, Сергія Були, Павла Данильчука вели перемовини із підприємцями в кабінеті №105.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ситий голодному не товариш. Люди, які сидять по теплих кабінетах, користуються всіма благами бюджетника, відпочивають по дорогих курортах, їздять на дорогих іномарках і навчають своїх дітей за кордоном, ніколи не зрозуміють тих хто мерзне на голій землі. Їм робота була вже домовлена, а підприємець починав зі свого горба. Дайте можливість вижити! Я - підприємець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні