Волинського митника судитимуть за завдані журналістці тілесні ушкодження

0
-1
Волинського митника судитимуть за завдані журналістці тілесні ушкодження
До суду скеровано обвинувальний акт щодо заступника начальника відділу митного оформлення одного з митних постів Волинської митниці Державної фіскальної служби, підозрюваного у завданні легких тілесних ушкоджень журналістці місцевої телерадіокомпанії. Про це повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, знімальна група телеканалу «Аверс» завітала на застілля до митників, аби продовжити своє розслідування про нібито контрабанду бурштину, однак зіштовхнулася із застосуванням сили.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: День народження волинського митника: побиті журналісти і «невидимий» бурштин.

Досудове розслідування здійснювали слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Досудовим розслідуванням встановлено, що працівник Волинської митниці ДФС на святкуванні дня народження колеги в ресторанно-готельному комплексі вступив у конфлікт із журналісткою місцевої телерадіокомпанії. Він відібрав у журналістки мобільний телефон із застосуванням сили, заподіявши при цьому легкі тілесні ушкодження.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Генеральна прокуратура України. Кваліфікація: умисне легке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України).

У разі доведення вини, митнику загрожує штраф у розмірі до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні