Як у луцькій школі почали навчальний рік. ФОТО

0
0
Як у луцькій школі почали навчальний рік. ФОТО
У луцькій школі №22 розпочали навчальний рік. Свято першого дзвоника відбулося в понеділок, 2 вересня.

Почали урочистість з вітального слова директорки навчального закладу Лариса Кучер.

«Ми всі, дорогі наші учні, бажаємо вам міцного здоров'я, віри у власні сили, бажаємо здобути ті вершини, до яких ви прагнете. Щоб навчальний рік ви провели плідно. Бажаємо, аби кожен з вас досяг того, чого він бажає. Нехай кожен день буде насичений новими позитивними емоціями, спілкуванням з друзями і старшими наставниками – педагогами», – виступила директорка школи.

Також вона звернулася до колег. Лариса Кучер побажала вчителям терпіння, мудрості.

«Аби всі ті новини, які є в нашій галузі, ті нові реформи, закони ми разом гідно втілили в практику. Аби наші вихованці були найперше – щасливими», – додала вона.

Не оминула увагою Лариса Віталіївна і батьків, подякувавши їм за розуміння, співпрацю та за виховання дітей.

Після цього виступив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. До слова, двоє його дітей є учнями саме цього навчального закладу.

«Сьогодні настільки веселий і сумний день, що й не знає, чого більше: смутку чи радості. Одинадцятикласники стають на шлях дорослого життя і почнуть готуватися до ЗНО. Це саме чекає й дев'яті класи, бо в них на носі ДПА. От тільки 10-ті класи поки в нейтральній позиції, але мусять набиратися сил, щоб стартанути з новими силами в 11-му класі», – сказав Недопад.

Була присутня на лінійці і депутатка Луцькради, голова піклувальної ради ЗОШ №22, мама випускниці Алла Надточій. Вона побажала школярам терпіння, наснаги, успіхів та не боятися пробувати реалізовувати задумане.

«Хочу подякувати всім нашим педагогам, дирекції школи, яка створювала для вас найкращі умови в період навчання в школі. Вони формували тих людей, те майбутнє, яке скоро керуватиме містом», – виступила депутатка.

Треба сказати, що для перших класів організували окреме особливе свято, де замість виступів чиновників презентували гуртки, які неабияк зацікавили школярів.

Цікаво, що дирекція взяла собі за традицію організовувати для першачків так звані «сидячі» лінійки: аби діти не втомлювалися стояти, у дворі школи їм ставлять лавки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Сидяча» лінійка і презентація гуртків: для першачків луцької школи пролунав перший дзвінок. ФОТО







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні