Як лучанка із пересадженим серцем зустрілася з сім'єю свого донора з Індії. ФОТО. ВІДЕО

0
-5
Як лучанка із пересадженим серцем зустрілася з сім'єю свого донора з Індії. ФОТО. ВІДЕО
На початку серпня лучанка Наталка Омельчук стала головною героїнею передачі «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер».

Враженнями від участі у програмі лучанка з серцем індуса поділилася з інтернет-виданням «Волинь24».

Нагадаємо, 22-річний Раві, який працював в індійській страховій компанії, у 2017 році потрапив у ДТП. Дуже вдарився головою. Лікарі констатували смерть.

Батьки, довідавшись, що сина, який потрапив в аварію, спасти неможливо, дали згоду, щоб серце, печінку, нирки, підшлункову залозу та рогівку очей постраждалого використали для допомоги важкохворим людям. Завдяки цьому й було врятовано нашу землячку Наталію Омельчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Незвичайна історія лучанки, якій пересадили серце індуса

Наприкінці червня Наталія Омельчук стала героїнею програми «Стосується кожного». Передача вийшла в ефір на початку серпня. Лучанці організували зустріч у студії з батьками донора Наталки та його рідним братом.

«Коли я зайшла в студію, відчула щось неладне. Відчуття шкалили, бо знала, що хтось має прилетіти з Індії», – згадує Наталка.

«Мене зустрів телеведучий Андрій Данилевич та експерти, багатьох із них я знала, а декого бачила вперше: голова правління ГО Національний рух «За трансплантацію» Юрій Андрєєв, народна артистка України Ольга Сумська, квітка-душа, Герой України Ніна Митрофанівна Матвієнко, актор Олександр Кобзар, відома світська левиця Світлана Вольнова, психолог Галина Дудар».

Найпершим сюрпризом для дівчини став вихід в студію брата її донора Сатишкумара. Проте найемоційнішим моментом вона називає зустріч із батьком Такаршибаєм, який прилетів до України, аби познайомитися із сьомою людиною, котру врятував його покійний син Раві.

Досі родина Раві зустрічалася із шістьма людьми, яких врятував 22-річний хлопець. Усі вони з Індії. Лише Наталка, яку вони ще не бачили, – лучанка.

«Цей спектр емоцій ніжності, ласки, печалі та любові поглинув мене. Відчуття тепла обіймів із рідною людиною не покидали...» – зізнається лучанка із серцем індуса.

«Ми обнялися як рідні. Як подарунок для рідних мого донора – я погодилася на прослуховування стетоскопом серця», – переповнюють емоції Наталку.

«Та найніжнішим сюрпризом стала зустріч у студії із мамою мого донора Лілабен. Ось тут у мене і пішла земля з-під ніг», – не стримується героїня телепередачі.

Лілабен з усією любов’ю та ніжністю обняла дівчину і поставила мітку бінді, благословивши як мама.

«Я перевдягнулася у сарі, подароване мамою з Індії, і справді захотіла танцювати індійський танець вдячності», – ділиться переживаннями Наталка Омельчук.

«Ефір закінчився, а емоції й досі не відпускають мене», – підсумовує лучанка.

Нагадаємо, 29 травня в зеленій зоні ліворуч від головного входу у Волинську обласну клінічну лікарню (ВОКЛ) висадили Алею життя. Молоденькі сосонки садили пацієнти, які живуть із донорськими органами, в пам'ять про тих, хто їх віддав.

Передрук заборонено.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні