Лучанка, яка живе з серцем індуса, познайомилася з батьками свого донора

0
2
Лучанка, яка живе з серцем індуса, познайомилася з батьками свого донора
Лучанка Наталія Омельчук, якій пересадили серце індуса, взяла участь у відомій програмі на каналі "Інтер".

Про це інтернет-виданню "Волинь24" стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 22-річний Раві, який працював в індійській страховій компанії, потрапив у ДТП. Дуже вдарився головою. Лікарі констатували смерть.

Батьки, довідавшись, що сина, який потрапив в аварію, спасти неможливо, дали згоду, щоб серце, печінку, нирки, підшлункову залозу та рогівку очей потерпілого використали для допомоги важкохворим людям. Завдяки цьому й було врятовано нашу землячку Наталію Омельчук.

Тоді 27-річна лучанка перебувала за 300 кілометрів у індійському місті Мумбай (колишній Бомбей). Так, серце юнака дісталося їй. Легені, нирки, підшлункова та очі – іншим п’ятьом хворим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Незвичайна історія лучанки, якій пересадили серце індуса

Так, наприкінці червня Наталія Омельчук стала героїнею програми "Стосується кожного". Лучанці організували зустріч у студії з батьками донора Наталки та його рідним братом.

Під час зустрічі з'ясувалося, що 22-річний Раві, який загинув в автокатастрофі, врятував життя не шести, а семи людей. Усі вони з Індії, лише Наталка – лучанка.

Його батьки були особисто знайомі з усіма, окрім Наталки. Якою була зустріч, знайомство та дарунки лучани зможуть переглянути уже на початку серпня.

Нагадаємо, у середу, 29 травня, в зеленій зоні ліворуч від головного входу у Волинську обласну клінічну лікарню (ВОКЛ) висадили Алею життя. Молоденькі сосонки садили пацієнти, які живуть із донорськими органами, в пам'ять про тих, хто їх віддав.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні