«Волинь24» – найпопулярніший інтернет-ресурс краю у липні. РЕЙТИНГ

0
-5
«Волинь24» – найпопулярніший інтернет-ресурс краю у липні. РЕЙТИНГ
За підсумками липня 2019 року, інтернет-видання «Волинь24» щодоби в середньому читає майже 84 тисячі людей, з них в Україні – майже 67,5 тисячі. Також у липні видання стало лідером серед волинських інтернет-ЗМІ за охопленням всеукраїнської аудиторії: із показником 2,92% «Волинь24» вийшло на 41 місце в цьому рейтингу, хоча ще місяць тому було на 47-му.

Ще один новий рекорд: 14 липня сайт «Волинь24» відвідали 128 тисяч 241 людина, з них в Україні – 98 тисяч 627.

Загалом за 31 день липня «Волинь24» набрало 2 мільйони 601 тисячу 617 хостів, що на 393 тисяч 757 більше, ніж за 30 днів червня. Спасибі всім і кожному за увагу до нашого видання.

Такі дані базуються на результатах рейтингу, який щоденно веде сайт «Bigmir)net».

Нагадаємо, за підсумками січня 2019 року інтернет-видання «Волинь24» за кількістю загальних відвідувань перетнуло мільйонний рубіж. За 31 день січня 2019 року «Волинь24» читали 1 мільйон 111 тисяч 832 користувачі інтернету.

Вже на червень 2019-го наше видання подвоїло кількість читачів, уперше перетнувши 2-мільйонний рубіж, а у липні стало абсолютним лідером рейтингу серед волинських інтернет-ресурсів за всіма показниками.

Ми працюємо цілодобово, щоб першими донести до вас найоперативнішу інформацію. А якщо й не першими, то подати її повно й різнобічно, з подробицями, коментарями усіх сторін і експертів, так, щоб було зрозуміло кожному, що де відбулося. Щоб можна було відстежити подію в розвитку, дізнатися причини й наслідки. А ще – прочитати інтерв’ю, аналітичні розвідки, блоги, розповіді про людей і явища, взяти участь в опитуваннях, які проводить редакція.

На цьому шляху бувають помилки. Ми вдячні вам, шановні читачі, що вказуєте на них. Вчимося на них, виправляємо і йдемо далі. Адже не помиляється лише той, хто нічого не робить.

Далі – трохи статистики.

РЕГІОНАЛЬНІ ВІДВІДУВАННЯ

Загалом за липень 2019 року на сайт інтернет-видання «Волинь24» заходили 159 тисяч 206 регіональних відвідувачів. За регіональними відвідуваннями «Волинь24» серед місцевих інтернет-ресурсів залишається на першому місці.

На другому – інформаційне агентство «ВолиньPost» – 137 тисячі 902 місцеві читачі.

На третьому місці – мережа гіперлокальних сайтів «Район.in.ua» – 134 тисяч 967 регіональних відвідувачів.

На четвертому – інформаційне агентство «Волинські новини» – 118 тисяч 713 читачів із Волині.

П'яту позицію займає інформаційне агентство «Конкурент» – 55 тисяч 582 місцеві читачі.

ЯК МИ РАХУВАЛИ

Сайт «Bigmir)net» веде щоденну статистику відвідуваності 4432 інтернет-ЗМІ України. Відвідуваність сайту визначається хостами, тобто унікальними відвідувачами. Програма, яка веде статистику, орієнтується на цей критерій.

Хостом спрощеною мовою називають унікальних відвідувачів сайту. Скільки б сторінок відвідувач не проглянув на сайті, скільки б часу він на ньому не залишався, все це буде вважатися одним хостом. Зазвичай статистика обмежує «час унікальності» добою. Тобто статистика оновлюється щодоби.

Якщо на сайт з однієї IP-адреси зайшов відвідувач, тобто хост, його черговий візит через добу і більше знову буде вважатися унікальним.

Сайт «Bigmir)net» фіксує як кількість загальних хостів інтернет-видань, так і регіональних. Тільки якщо статистика загальних (у всій мережі) зберігається і підсумовується за місяць, то статистика регіональних доступна відвідувачам лише за три останні доби.

Тому ми відстежували й заскрінювали підсумки рейтингу інтернет-ресурсів Волині за кожну добу липня 2019 року. І додавши результати за 31 день, отримали ось таку картину:

Клікніть для збільшення
Клікніть для збільшення


ВСЕУКРАЇНСЬКІ ВІДВІДУВАННЯ

Деякі колеги з інших видань свого часу нам докоряли, мовляв, не варто орієнтуватися на регіональні хости, тому що «Bigmir)net» регіональну статистику формує лише з луцьких ІР-адрес. А багато користувачів інтернету читають волинські видання з мобільних пристроїв, і якщо читач заходить на якийсь із місцевих сайтів, перебуваючи у Луцьку, але з провайдерів, наприклад, «Київстар», «Укртелеком», «Водафон» чи «Лайф», то його «клік» «Bigmir)net» зараховує у загальну, а не регіональну кількість хостів.

Саме тому ми, починаючи з березня, почали фіксувати кількість всеукраїнських відвідувань. Нам, звісно, приємно, що «Волинь24» читають і за кордоном, але 80% відвідувань нашого сайту – саме з України.

Статистику всеукраїнських відвідувань також веде «Bigmir)net», але вона, як у випадку з регіональними відвідуваннями, зберігається лише три дні. Тому ми скрінили результати за кожну добу липня серед п'ятьох лідерів волинського інформаційного простору. Хоча, як з’ясувалося, дещо помилились у прогнозах: інформаційний ресурс «Під прицілом» за кількістю загальних відвідувань у липні потіснив з п’ятої позиції інформагентство «Конкурент». На жаль, статистики «Під прицілом» щодо регіональних і всеукраїнських хостів ми не вели. Тому наразі подаємо лише те, що маємо.

Нагадаємо, «Волинь24» за підсумками березня 2019 року здобув прихильність понад мільйона українських читачів: тоді нас читали 1 мільйон 62 тисячі 593 людини. А вже у квітні це число становило 1 мільйон 104 тисячі 334 людини в Україні.

У червні 2019-го ми встановили черговий власний рекорд: 1 мільйон 754 тисячі 576 користувачів інтернету з України, а в липні вперше кількість наших читачів в Україні сягнула 2-х мільйонів.

Ось ці результати:

Клікніть для збільшення
Клікніть для збільшення


Як бачимо, інтернет-видання «Волинь24» у липні 2019-го зберегло лідерство за цим показником на Волині, набравши 2 мільйони 92 тисячі 38 хостів. Це означає, що в середньому щодоби нас читали майже 67,5 тисячі людей в Україні.

На другому місці – інформаційне агентство «ВолиньPost». Його сайт у липні 2019 року відвідав 1 мільйон 464 тисячі 181 читач з України. Це на 627 тисяч 857 загальноукраїнських читачів менше, ніж у «Волинь24».

На третьому – інформаційне агентство «Волинські новини». Його протягом місяця читали 1 мільйон 146 тисяч 452 користувачі мережі в Україні.

На четвертому – мережа гіперлокальних сайтів «Район.in.ua» – 1 мільйон 24 тисячі 938 всеукраїнських відвідувань.

П’ята позиція в цьому рейтингу – за інформаційним ресурсом «Під прицілом», хоча їхнього точного результату назвати не можемо, бо статистики не вели.

А ось на шостому місці – інформаційне агентство «Конкурент» із 440 тисячами 755 хостами з України.

ЗАГАЛЬНІ ВІДВІДУВАННЯ

Водночас сайт «Bigmir)net» веде загальну статистику (за кількістю усіх читачів мережі).

За цим показником інтернет-видання «Волинь24» у червні 2019 року вийшло в лідери в регіоні, уперше подолавши 2-мільйонний рубіж. Тоді ми набрали 2 мільйони 207 тисяч 860 хостів.

Та вже у липні «Волинь24» побило власний рекорд. Загалом за 31 день липня «Волинь24» набрало 2 мільйони 601 тисячу 617 хостів, що на 393 тисяч 757 більше, ніж за 30 днів червня.

В середньому щодоби нас вже читали майже 84 тисячі людей!

Ще один новий рекорд: 14 липня сайт «Волинь24» відвідали 128 тисяч 241 людина, з них в Україні – 98 тисяч 627.

Друге місце в рейтингу липня – в інформаційного агентства «ВолиньPost» – 1 мільйон 998 тисяч 712 унікальних відвідувань, що на 602 тисяч 905 хостів менше, ніж у «Волинь24».

На третьому місці – інформаційне агентство «Волинські новини» – 1 мільйон 338 тисяч 792 сукупні читачі.

Четверте – за сайтами «Район.in.ua» із 1 мільйоном 203 тисячами 719 відвідуваннями.

Уперше замикає п'ятірку лідерів волинського сегменту інтернету інформаційний ресурс «Під прицілом». У нього в липні загалом було 691 тисяча 128 читачів.

В інформаційного агентства «Конкурент» – шосте місце із 500 тисячами 959 хостами.

ОХОПЛЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АУДИТОРІЇ

Також у липні наше стало лідером серед волинських інтернет-ЗМІ за охопленням всеукраїнської аудиторії. Із показником 2,92% «Волинь24» вийшло на 41 місце в цьому рейтингу, хоча ще місяць тому було на 47-му.

На 43-му місці за цим показником із 2,81% – інформаційне агентство «ВолиньPost».

На 46-му – інформаційне агентство «Волинські новини» (2,71%).

На 53-му місці – мережа гіперлокальних сайтів «Район.in.ua» (їхній сукупний показник – 2,03% всеукраїнської аудиторії).

На 65-му місці – інформаційний ресурс «Під прицілом» (1,59%).

На 91-му місці – інформагентство «Конкурент» (1,11%).

Ще раз щиро дякуємо всім і кожному, хто нас читає і коментує! Обіцяємо й надалі враховувати всі ваші побажання, бути оперативними й точними у викладенні фактів, оприлюдненні коментарів, не спотворювати інформацію, відділяти її від реклами й пропаганди. Бо ми пишемо про людей і для людей.

Залишайтеся з «Волинь24» й надалі!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні