--> ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН В УКРАЇНІ. «Волинь24» щодоби читає майже 40 тисяч людей. РЕЙТИНГ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН В УКРАЇНІ. «Волинь24» щодоби читає майже 40 тисяч людей. РЕЙТИНГ

0
-7
ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН В УКРАЇНІ. «Волинь24» щодоби читає майже 40 тисяч людей. РЕЙТИНГ
За підсумками березня 2019 року, інтернет-видання «Волинь24» щодоби в середньому читає майже 40 тисяч людей, з них в Україні – понад 34 тисячі.

Загалом за 31 день березня на сайт «Волинь24» заходили 1 мільйон 212 тисяч 4 користувачі інтернету, з них в Україні – 1 мільйон 62 тисячі 593 людини. Це вперше наше видання перетнуло мільйонний рубіж серед українських читачів.

Такі дані базуються на результатах рейтингу, який щоденно веде сайт «Bigmir)net».

РЕГІОНАЛЬНІ ВІДВІДУВАННЯ

Загалом за березень 2019 року на сайт інтернет-видання «Волинь24» заходив 130 тисяч 441 регіональний відвідувач. Тут ми на другому місці.

Лише на 1 тисячу 166 читачів більше в інформаційного агентства «ВолиньPost» – 131 тисяча 607 місцевих читачів.

На третьому місці – мережа гіперлокальних сайтів «Район.in.ua» – 114 тисяч 20 регіональних відвідувачів.

На четвертому – інформаційне агентство «Волинські новини» – 105 тисяч 238 читачів з Волині.

Нагадаємо, за підсумками грудня 2018 року інтернет-видання «Волинь24» вийшло на перше місце серед інтернет-ЗМІ Волинської області за кількістю регіональних відвідувачів. А за підсумками лютого 2019 року наше видання зберегло це лідерство.

ЯК МИ РАХУВАЛИ

Сайт «Bigmir)net» веде щоденну статистику відвідуваності 4399 інтернет-ЗМІ України. Відвідуваність сайта визначається хостами, тобто унікальними відвідувачами. Програма, яка веде статистику, орієнтується на цей критерій.

Хостом спрощеною мовою називають унікальних відвідувачів сайта. Скільки б сторінок відвідувач не проглянув на сайті, скільки б часу він на ньому не залишався, все це буде вважатися одним хостом. Зазвичай статистика обмежує «час унікальності» добою. Тобто статистика оновлюється щодоби.

Якщо на сайт з однієї IP-адреси зайшов відвідувач, тобто хост, його черговий візит через добу і більше знову буде вважатися унікальним.

Сайт «Bigmir)net» фіксує як кількість загальних хостів інтернет-видань, так і регіональних. Тільки якщо статистика загальних (у всій мережі) зберігається і підсумовується за місяць, то статистика регіональних доступна відвідувачам лише за три останні доби.

Тому ми відстежували й заскрінювали підсумки рейтингу інтернет-ресурсів Волині за кожну добу березня 2019 року. І додавши результати за 31 день, отримали ось таку картину:


ВСЕУКРАЇНСЬКІ ВІДВІДУВАННЯ

Деякі колеги з інших видань зазначають, що «Bigmir)net» регіональну статистику формує лише з луцьких ІР-адрес. Мовляв, багато користувачів інтернету читають волинські видання з мобільних пристроїв, і якщо читач заходить на якийсь із місцевих сайтів, перебуваючи у Луцьку, але з провайдерів, наприклад, «Київстар», «Укртелеком», «Водафон» чи «Лайф», то його «клік» «Bigmir)net» зараховує у загальну, а не регіональну кількість хостів.

Саме тому ми, починаючи з березня, почали фіксувати кількість всеукраїнських відвідувань. Нам, звісно, приємно, що «Волинь24» читають і за кордоном, але 85% відвідувань нашого сайта – саме з України.

Статистику всеукраїнських відвідувань також веде «Bigmir)net», але вона, як у випадку з регіональними відвідуваннями, зберігається лише три дні. Тому ми скріпили результати за кожну добу березня серед чотирьох лідерів волинського інформаційного простору.

І були приємно здивовані: «Волинь24» за підсумками березня 2019 року здобув прихильність понад мільйона українських читачів! Ось ці результати:


Як бачимо, і тут лідер – інформаційне агентство «ВолиньPost». Його сайт у березні 2019 року відвідав 1 мільйон 161 тисяча 521 читач з України.

Інтернет-видання «Волинь24» – на другому місці. Нас читали 1 мільйон 62 тисячі 593 людини. В середньому це понад 34 тисячі людей щодоби.

На третьому – інформаційне агентство «Волинські новини». Його протягом місяця читали 888 тисяч 385 користувачів мережі в Україні.

На четвертому – мережа гіперлокальних сайтів «Район.in.ua» – 766 тисяч 836 всеукраїнських відвідувань.

ЗАГАЛЬНІ ВІДВІДУВАННЯ

Водночас сайт «Bigmir)net» веде загальну статистику (за кількістю усіх читачів мережі).

Згідно з нею, у січні 2019 року інтернет-видання «Волинь24» вперше перетнуло мільйонний рубіж. За 30 днів січня «Волинь24» читали 1 мільйон 111 тисяч 832 користувачі інтернету. А за 28 днів лютого на 81 тисячу 125 більше – 1 мільйон 192 тисячі 957 читачів. За цим показником ми вийшли на друге місце серед волинських інтернет-ресурсів.

У березні 2019 року кількість читачів «Волинь24» зросла до 1 мільйона 212 тисяч 4 чоловік. В середньому – близько 40 тисяч за добу.

Лідером за загальною кількістю хостів за березень 2019 року залишається, як і раніше, інформаційне агентство «ВолиньPost» – 1 мільйон 445 тисяч 714 унікальних відвідувань.

Друге місце – у «Волинь24» – 1 мільйон 212 тисяч 4 унікальні відвідування.

На третьому місці – інформаційне агентство «Волинські новини» – 1 мільйон 7 тисяч 464 хости.

Четверте – за сайтами «Район.in.ua» із 881 тисячею 829 відвідуваннями.

Щиро дякуємо всім і кожному, хто нас читає і коментує! Обіцяємо й надалі враховувати всі ваші побажання, бути оперативними й точними у викладенні фактів, оприлюдненні коментарів, не спотворювати інформацію, відділяти її від реклами й пропаганди. Бо ми пишемо про людей і для людей.

Залишайтеся з «Волинь24» й надалі!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні