«Волинь24» – найпопулярніший інтернет-ресурс серед волинян

2
7
«Волинь24» – найпопулярніший інтернет-ресурс серед волинян
За підсумками грудня 2018 року інтернет-видання «Волинь24» вийшло на перше місце серед інтернет-ЗМІ Волинської області за кількістю регіональних відвідувачів.

Такі дані базуються на результатах рейтингу, який щоденно веде сайт «Bigmir)net».

Загалом за грудень 2018 року на сайт інтернет-видання «Волинь24» заходили 117 тисяч 734 відвідувачі з Волині.

На другому місці в цьому рейтингу – інформаційне агентство «ВолиньPost» – 110 тисяч 945 волинських читачів.
На третьому – мережа гіперлокальних сайтів «Район.in.ua» – 110 тисяч 306 регіональних відвідувачів.
На четвертому – інформаційне агентство «Волинські новини» – 97 тисяч 693 читачі з Волині.

ЯК МИ РАХУВАЛИ

Сайт «Bigmir)net» веде щоденну статистику відвідуваності 4374 інтернет-ЗМІ України. Відвідуваність сайта визначається хостами, тобто унікальними відвідувачами. Програма, яка веде статистику, орієнтується на цей критерій.

Хостом спрощеною мовою називають унікальних відвідувачів сайта. Скільки б сторінок відвідувач не проглянув на сайті, скільки б часу він на ньому не залишався, все це буде вважатися одним хостом. Зазвичай статистика обмежує «час унікальності» добою. Тобто статистика оновлюється щодоби.

Якщо на сайт з однієї IP-адреси зайшов відвідувач, тобто хост, його черговий візит через добу і більше знову буде вважатися унікальним.

Сайт «Bigmir)net» фіксує як кількість загальних хостів інтернет-видань, так і регіональних. Тільки якщо статистика загальних (у всій мережі) зберігається і підсумовується за місяць, то статистика регіональних доступна відвідувачам лише за три останні доби.

Тому ми відстежували й заскрінювали підсумки рейтингу інтернет-ресурсів Волині за кожну добу грудня 2018 року. І додавши результати за 31 день, отримали ось таку картину:



Як бачимо, за 31 день інтернет-видання «Волинь24» серед волинських читачів 15 разів було лідером рейтингу, 9 разів – перебувало на другому місці, 5 – на третьому, і лише 2 – на четвертому місці.

Наголошуємо на волинських читачах тому, що інтернет-видання «Волинь24» з дня заснування (а з того часу вже минуло два з половиною роки) обрало собі за стратегію інформування про події Луцька і Волині саме регіональних читачів. Недаремно «Волинь24» називає себе «інформаційним патрулем».

Це означає, що 24 години на добу сім днів на тиждень ми працюємо для того, аби оперативно доносити до волинян актуальну інформацію про життя Луцька й області, подавати широкий спектр думок усіх причетних до подій, коментарі експертів, глибоку аналітику, розповідати волинянам про волинян. Звісно, не пропускаємо значущих всеукраїнських і світових подій. Звісно, радіємо, що нас знають і читають не тільки на Волині. Та найбільше дорожимо саме рідним, волинським читачем.

Щодо загального рейтингу (за кількістю усіх читачів мережі), то і в ньому інтернет-видання «Волинь24» останнім часом значно додало.

Лідером за загальною кількістю хостів за грудень 2018 року залишається, як і раніше, інформаційне агентство «ВолиньPost»: 1 мільйон 149 тисяч 54 унікальні відвідування.

Друге місце зберігає інформаційне агентство «Волиньскі новини»: 933 тисячі 113 хостів.

Ненабагато відстало від другого місця інтернет-видання «Волинь24»: 928 тисяч 918 унікальних відвідувань.

Це спонукає нас ще краще працювати, щоб у новому, 2019 році, щомісяця здобувати прихильність, як мінімум, мільйона відвідувачів.

Тож дякуємо вам, дорогі наші читачі, за увагу до нашого видання! Залишайтеся з нами у 2019 році!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо коментарі будете блокувати чи відтягувати у часі ,то відвідування впаде катастрофічно.
Відповісти
За версією"Волиньпост" найпопулярніші вони.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні