Перший мільйон. «Волинь24» – найпопулярніший інтернет-ресурс серед волинян

0
-1
Перший мільйон. «Волинь24» – найпопулярніший інтернет-ресурс серед волинян
За підсумками січня 2019 року інтернет-видання «Волинь24» утримує лідерство серед інтернет-ЗМІ Волинської області за кількістю регіональних відвідувачів. Також наш ресурс уперше перейшов рубіж 1 мільйона читачів за місяць.

Такі дані базуються на результатах рейтингу, який щоденно веде сайт «Bigmir)net».

Загалом за січень 2019 року на сайт інтернет-видання «Волинь24» заходили 128 тисяч 976 відвідувачів з Волині.

На другому місці в цьому рейтингу – інформаційне агентство «ВолиньPost» – 127 тисяч 867 волинських читачів.

На третьому – мережа гіперлокальних сайтів «Район.in.ua» – 120 тисяч 928 регіональних відвідувачів.

На четвертому – інформаційне агентство «Волинські новини» – 108 тисяч 791 читач із Волині.

Нагадаємо, за підсумками грудня 2018 року інтернет-видання "Волинь24" вийшло на перше місце серед інтернет-ЗМІ Волинської області за кількістю регіональних відвідувачів.

ЯК МИ РАХУВАЛИ

Сайт «Bigmir)net» веде щоденну статистику відвідуваності 4382 інтернет-ЗМІ України. Відвідуваність сайта визначається хостами, тобто унікальними відвідувачами. Програма, яка веде статистику, орієнтується на цей критерій.

Хостом спрощеною мовою називають унікальних відвідувачів сайта. Скільки б сторінок відвідувач не проглянув на сайті, скільки б часу він на ньому не залишався, все це буде вважатися одним хостом. Зазвичай статистика обмежує «час унікальності» добою. Тобто статистика оновлюється щодоби.

Якщо на сайт з однієї IP-адреси зайшов відвідувач, тобто хост, його черговий візит через добу і більше знову буде вважатися унікальним.

Сайт «Bigmir)net» фіксує як кількість загальних хостів інтернет-видань, так і регіональних. Тільки якщо статистика загальних (у всій мережі) зберігається і підсумовується за місяць, то статистика регіональних доступна відвідувачам лише за три останні доби.

Тому ми відстежували й заскрінювали підсумки рейтингу інтернет-ресурсів Волині за кожну добу січня 2018 року. І додавши результати за 31 день, отримали ось таку картину:



Як бачимо, за 31 день інтернет-видання «Волинь24» серед волинських читачів 15 разів було лідером рейтингу, 8 разів – перебувало на другому місці, 2 – на третьому, і 6 – на четвертому місці.

Наголошуємо на волинських читачах тому, що інтернет-видання «Волинь24» з дня заснування (а з того часу вже минуло два з половиною роки) обрало собі за стратегію інформування про події Луцька і Волині саме регіональних читачів. Недаремно «Волинь24» називає себе «інформаційним патрулем».

Щодо загального рейтингу (за кількістю усіх читачів мережі), то в ньому інтернет-видання «Волинь24» у січні зробило величезний ривок, на який, чесно кажучи, і самі не сподівалися.

Підбиваючи підсумки роботи в грудні, ми побажали собі щомісяця здобувати прихильність, як мінімум, мільйона відвідувачів, проте не думали, що це відбудеться так швидко.

Та вже за січень 2019 року «Волинь24» читали 1 мільйон 111 тисяч 832 користувачі інтернету. Це на 182 тисячі 914 більше, ніж у грудні 2018-го (тоді в нас було 928 тисяч 918 унікальних відвідувань)!

Лідером за загальною кількістю хостів за січень 2019 року залишається, як і раніше, інформаційне агентство «ВолиньPost»: 1 мільйон 369 тисяч 165 унікальних відвідувань.

Друге місце зберігає інформаційне агентство «Волинські новини»: 1 мільйон 157 тисяч 400 хостів.

На третьому місці наразі – «Волинь24» із 1 мільйоном 111 тисячами 832 унікальними відвідуваннями.

Щиро дякуємо всім і кожному, хто нас читає і коментує! Залишайтеся з «Волинь24» й надалі!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні