Заступник мера написав заяву на продавців луцького ринку

0
3
Заступник мера написав заяву на продавців луцького ринку
Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук написав заяву на продавців ринку «Привіз».

Про це стало відомо в середу, 31 липня, на засіданні пленарного засідання 60-ї чергової сесії Луцькради.

Під час затвердження порядку денного депутат Павло Данильчук вніс пропозицію розглянути під час сесії питання про розірвання договору з підприємцем Олександром Башкаленком. Він на місці ринку «Привіз» планує збудувати торговий центр, а відтак завтра продавці та підприємці ринку залишаться без роботи.

Втім, більшість депутатів утрималися від голосування. А пізніше секретар Луцькради Григорій Пустовіт заявив, що для продовження засідання у сесійній залі бракує депутатів, а відтак оголосив перерву на 20 хвилин.

Продавці та підприємці, які очікували на підтримку депутатів, сказали, що не випустять жодного з обранців громади із сесійної зали. Вирватися пробував депутат Андрій Авраменко, втім йому це не вдалося.

Вийти з сесійної зали хотів і заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, втім торговці не випустили його. Впродовж 20-ти хвилин Петрочук намагався пояснити, що йому потрібно в кабінет заступника мера, втім ті сказали, аби він працював в сесійній залі.

Костянтин Петрочук розцінив такі дії продавців як перешкоджання та тиск на його роботу, а відтак викликав поліцію та написав заяву.

Нагадаємо, сьогодні продавці та підприємці ринку «Привіз» прийшли «атакувати» Луцьку міську раду, адже вже завтра, 1 серпня, їх виженуть з робочих місць.

Перед початком сесії виступив житель Привокзального району, який розповів, що мешканці району – це переважно люди похилого віку. Їм, за словами лучанина, важко підійматися сходами, аби дійти до Варшавського ринку, щоб придбати продукти.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук розповів, що представники влади спілкувалися з Олександром Башкаленком.

Так, ексголова Волинської ОДА, підприємець Олександр Башкаленко, який планує звести торговий центр на місці нинішнього ринку «Привіз», пообіцяв забезпечити підприємцям 400 м² для ведення торгівлі.

«Крім цього, на Центральному ринку їм можуть виділити 200 квадратів. Управління земельних ресурсів проводить роботу по пошуку вільних ділянок в районі Привокзального району», – сказав Петрочук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні