--> Скандальна сесія: як продавці луцького ринку заблокували депутатів у міськраді. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандальна сесія: як продавці луцького ринку заблокували депутатів у міськраді. ФОТО. ВІДЕО

1
2
Скандальна сесія: як продавці луцького ринку заблокували депутатів у міськраді. ФОТО. ВІДЕО
Продавці луцького ринку «Привіз», яких вже завтра виженуть з робочих місць, заблокували вихід із сесійної зали.

Про це стало відомо у середу, 31 липня, на пленарному засіданні чергової 60-ї сесії Луцькради.

Депутат Павло Данильчук запропонував внести у порядок денний питання про розірвання договору оренди з підприємцем Олександром Башкаленком, який на місці ринку хоче збудувати торговий центр, а торговців вже завтра має вигнати з роботи. Втім, більшість депутатів утрималися від голосування. А пізніше секретар Луцькради заявив, що для продовження засідання у сесійній залі бракує депутатів, а відтак оголосив перерву на 20 хвилин.

Продавці та підприємці, які очікували на підтримку депутатів, сказали, що не випустять жодного з обранців громади з сесійної зали. Вирватися пробував депутат Андрій Авраменко, втім йому це не вдалося.

Нагадаємо, сьогодні продавці та підприємці ринку «Привіз» прийшли «атакувати» Луцьку міську раду, адже вже завтра, 1 серпня, їх виженуть з робочих місць.

Перед початком сесії виступив житель Привокзального району, який розповів, що мешканці району – це переважно люди похилого віку. Їм, за словами лучанина, важко підійматися сходами, аби дійти до Варшавського ринку, щоб придбати продукти.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук розповів, що представники влади спілкувалися з Олександром Башкаленком.

Так, ексголова Волинської ОДА, підприємець Олександр Башкаленко, який планує звести торговий центр на місці нинішнього ринку «Привіз», пообіцяв забезпечити підприємцям 400 м² для ведення торгівлі.

«Крім цього, на Центральному ринку їм можуть виділити 200 квадратів. Управління земельних ресурсів проводить роботу по пошуку вільних ділянок в районі Привокзального району», – сказав Петрочук.

До Луцькради прибула поліція.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Боріться до кінця! Ні реваншу вусатого рига!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні