Визначили, хто встановить комп’ютери у маршрутках Луцька

0
1
Визначили, хто встановить комп’ютери у маршрутках Луцька
Оголосили результати конкурсу на оператора електронних систем у місті Луцьку.

Про це стало відомо в середу, 19 червня, на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Нагадаємо, у Луцькій міській раді показали прилади, які можуть з’явитися в маршрутках міста. Фірма пропонує автоматизовану систему плати за проїзд, систему відеоспостереження, інформування пасажирів про зупинки, можливість поповнювати картку.

Зокрема, переможцем конкурсу визначили «KENT KART EGE ELEKTRONIK» спільно з «PAYNET SERVICES». ТзОВ «Візор-МАК» посів друге місце.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов запевнив, що підприємство, яке перемогло в конкурсі, надійне.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як користуватися приладом, який можуть поставити в маршрутках Луцька

«Ця фірма працює з 1999 року. Вони надали рекомендації від семи міст, тобто від органів влади й таке інше», – зазначив посадовець.

Володимир Степанов розповів, що нині потрібен місяць на укладення договору. За чотири місяці претендент має встановити обладнання. Тобто до кінця листопада – початку грудня у луцьких маршрутках введуть електронних квиток.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні