Показали, які комп’ютери хочуть встановити в луцьких маршрутках

1
-4
Показали, які комп’ютери хочуть встановити в луцьких маршрутках
У Луцькій міській раді показали прилади, які можуть з’явитися в маршрутках міста.

Про це стало відомо у вівторок, 28 травня, під час другого етапу засідання конкурсного комітету на вибір операторів електронних систем в місті Луцьку.

Участь в засіданні взяв один з конкурсантів – менеджер міжародних продажів, представник фірми «Kentkart» (Туреччина) Емін Демір.

«У кожному транспортному засобі буде встановлений комп’ютер для водія. Він буде управляти всіма своїми обов’язками, слідкувати за їх виконанням з цього приладу. За його допомогою можна буде контролювати і керувати інформацією для пасажирів, отримувати дані про наявність квитків, інформацію для відстеження транспортних засобів», – розповів він.

Фірма пропонує автоматизовану систему плати за проїзд, систему відеоспостереження, інформування пасажирів про зупинки, можливість поповнювати картку.

«Така система унеможливлює недотримання графіку. Якщо водій почне маршрут раніше чи пізніше потрібного, то система відправить повідомлення диспетчерам. Якщо він запізнюється, то певні звукові сигнали нагадуватимуть водію, що час починати рух. Також буде сигнал, який уточнюватиме про зупинки. Пасажири можуть побачити теперішню і наступну зупинку. Це висвітлюватиме табло на екрані. Також це буде озвучування зупинок», – додав конкурсант.

Він додає, якщо відбувається якась позаштатна ситуація, то водій може повідомити про це пасажирам за допомогою екрану. Тобто, він може відправити будь-яке повідомлення в службу підтримку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і це будуть ставити в ті свинарники, які називаються маршрутками ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні