У Луцьку, можливо, замінували аптеку й кафе

0
3
У Луцьку, можливо, замінували аптеку й кафе
У Луцьку перевіряють інформацію про замінування аптеки-музею і кафе «Маска» на вулиці Драгоманова у Старому місті.

Про це інформує власкор інтернет-видання «Волинь24».

Поліція обнесла яскравою стрічкою частину площі Ринок. Чекають вибухотехніків.

Також ІА «Волинські новини» повідомляє про можливе замінування залізничного вокзалу, АЗС «Укрнафта», що на вулиці Яровиця, приміщення на проспекті Перемоги та ще низки об’єктів.

А інформагентство «ВолиньPost» повідомило про можливу наявність вибухівки у медичному центрі «Platinum Medical», що на проспекті Перемоги, 5, і на «Варшавського ринку». Медичний центр і залізничний вокзал вибухотехніки вже перевірили. Вибухівки ні там, ні там не знайшли.

Нагадаємо, в суботу, 8 червня, у Луцьку повідомили про замінування магазину на вулиці Шопена навпроти Волинського обласного краєзнавчого музею.

А ввечері п'ятниці, 7 червня, надійшло повідомлення про замінування замку Любарта, обласної лікарні на проспекті Грушевського, обласної дитячої лікарні на проспекті Відродження та ще низки об'єктів. Правоохоронці і вибухотехніки перевірили всі об’єкти. Вибухівки не знайшли.

Також нагадаємо, що повідомлення про замінування у Луцьку надходять ледь не щоденно з 31 травня на електронну адресу головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Волині.

За словами правоохоронців, основна кількість електронних листів надходить з поштових адрес сервісу «Meta.ua». А позаяк певна кількість серверів провайдера на території Російської Федерації, виявити і спіймати зловмисника, який так «жартує», складно.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні