Показали, які повідомлення надходять про замінування у Луцьку

3
5
Показали, які повідомлення надходять про замінування у Луцьку
У Головному управлінні Національної поліції у Волинській області розповіли, які повідомлення про замінування об’єктів у Луцьку надходять на електронну пошту.

Про це стало відомо у вівторок, 4 червня, на брифінгу поліції Волині з приводу ситуації, пов’язаної із серією неправдивих повідомлень про замінування різноманітних об’єктів на території обласного центру.

Зокрема, начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Володимир Солоненко розповів, що повідомлення про замінування приходять на електронну пошту. На думку правоохоронців, інформацію відправляє людина, яка добре знає інфраструктуру міста Луцька.

Повідомлення має такий вигляд: «Внимание, взрывы в жилых домах города Луцк по адресам…». Після цих слів йде перелік адрес об’єктів у місті.

«Ми аналізували те, що людина чимось прив’язана до Луцька, бо вона добре знає інфраструктуру», – сказав Володимир Солоненко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли вже все закінчиться???? І в нашому місті буде спокій??????
Відповісти
на цвинтарі все скінчиться. "Життя триває - точиться війна" (с)
Відповісти
Вивезіть до лісу кононовичів і Ко. Якщо повідомлення припиняться, не їдьте забирати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні