У Луцьку ремонтують дитсадки. ПЕРЕЛІК

0
0
У Луцьку ремонтують дитсадки. ПЕРЕЛІК
У чотирьох закладах дошкільної освіти у Луцьку тривають ремонті роботи.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міськради.

У ДНЗ № 6, 22 та 23 за бюджетні кошти осучаснили головні входи в приміщення: замінили сходи та зробили дашки. Крім того поліпшили благоустрій територій – бруківкою виклали тротуари. За два-три тижні роботи повністю завершать.

У ДНЗ №1 ремонті роботи уже завершили. Директор освітнього закладу Алла Чуліпа розповіла, що через прорив труби в закладі затопило спальню в одній із груп, санвузол та медичний кабінет. На ремонт приміщення з міського бюджету було виділено 300 тисяч гривень.

Оновлюють в дитсадку також спортивну залу, на що додатково виділила з депутатського фонду кошти депутат міськради Майя Шостак.

Загалом у цьому та наступному році на комплексне оновлення освітніх закладів передбачено більше семи мільйонів Євро (кошти міського бюджету, грантові кошти за проектом НЕФКО, кошти пільгового кредиту по НЕФКО). За них у дитсадках зроблять нові фасади, замінять вікна, встановлять індивідуальні теплові пункти, закуплять нове обладнання в харчоблоки, вмонтують вентиляції.

"Це будуть капітальні роботи, які кардинально змінять вигляд та комфорт у цих закладах. Ми готуємося до серйозної роботи. Фінансування, яке ми зобов’язані передбачити за цими проектами, у нас вже передбачено. Залишається тільки слідкувати за якісним виконанням робіт та за успішною реалізацією проектів», - розповів радник міського голови Ігор Поліщук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні