Цього літа чергових садочків у Луцьку не буде

0
1
Цього літа чергових садочків у Луцьку не буде
В управлінні освіти Луцька розглядають три моделі функціонування дитячих садочків обласного центру в літній період.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Зі слів головної освітянки міста Зіновії Лещенко, умови карантину не допускають діяльності чергових садочків. В управлінні освіти розглядають три моделі функціонування дитячих садочків улітку.

Перша – це почергове функціонування закладів дошкільної освіти у кожному районі, аби дати можливість усім підготуватися до нового навчального року: одні працюють - інші проводять ремонтні роботи і навпаки. До кінця червня всі садки Луцька функціонуватимуть у звичному режимі. З кінця червня по кінець липня у кожному мікрорайоні функціонуватиме один ЗДО.

Друга – ймовірно, у літній період функціонуватимуть 14 закладів дошкільної освіти, де батьки заявлять найбільшу кількість дітей, які потребуватимуть утриманням садочками у липні.

Третя – дати змогу з 1 липня по 12 серпня всім садочкам одночасно зробити ремонтні роботи.

Остаточне рішення про те, яку модель використовуватимуть, приймуть у понеділок, 17 травня. Заклади дошкільної освіти з прилеглих до Луцька територій не працюватимуть влітку взагалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні