Зеленський показав свою команду. ВІДЕО

6
14
Зеленський показав свою команду. ВІДЕО
Кандидат у президенти Володимир Зеленський прийшов у студію телеканалу «1+1» разом із представниками своєї команди.

Представлення відбулося у прямому ефірі програми «Право на владу» у четвер, 18 квітня.

«Якби ви знали, яких зусиль нам вартувало запросити цих людей і побачити їх тут, а ще щоб ви їх почули. І от буквально на днях команда Зеленського звертається до нас з вимогою надати їм ефір. Це вже після того, як минулого четверга до нас, в цю студію, зненацька і без попередження приїжджав чинний Президент України Петро Порошенко. І от ми вирішили піти назустріч цим людям і все ж таки зробити такий розширений формат. Ми це робимо вперше», – сказала ведуча Наталія Мосейчук.

Далі вона запросила до центрального мікрофона Володимира Зеленського.

«Це експерти, це моя команда, професійні люди, фахівці, молоді і світлі, розумні люди, які підуть зі мною в адміністрацію президента. Розумієте, ми роздаємо портфелі, не даємо посад. А хто з них буде найкращим – той і обійме ту чи іншу посаду… Три місяці ми працювали, це все волонтери в політиці, це наша соціальна місія, і це правда, і ми з цими людьми будемо будувати Україну, сильну, потужну, свободну Україну, яка не є молодша сестра Росії, яка не є корумпований партнер Європи, а наша незалежна Україна», – сказав Зеленський.

Кандидат представляв учасників команди по черзі, зачитуючи їхні напрями діяльності з листка:

«Руслан Стефанчук – наш ідеолог, відповідає за реформування державних і правових інституцій та законопроектну роботу, великий науковець у всіх значеннях цього слова, людина з великим ідеями і великим серцем.
Іван Баканов – голова партії «Слуга народу», відповідає за взаємність з Верховною Радою України.
Дмитро Разумков (трішечки красівший за мене) – питання внутрішньої політики.
Олександр Данилюк – його напрямок: міжнародні відносини, економіка, фінансова та банківська політика. Олександр був міністром – це єдиний мінус. Вважаю, щоб зруйнувати стару систему, потрібні такі фахові люди.
Руслан Рябошапка – правоохоронна та антикорупційна політика.
В цьому йому допомагає Галина Янченко – експерт з антикорупційної політики і діджитал-рішень для держави. А також Денис Монастирський – його напрямок: правоохоронні органи. І Сергій Іонушас – органи правосуддя.
Наш наймолодший (в душі) експерт Іван Михайлович Апаршин – експерт з безпеки та оборони.
Ірина Венедіктова – в нашій команді відповідає за реформи у судовій системі. Шкода, що в нас обмежений час – вона дуже балакуча дівчина.
Данило Гетманцев – економіка, фінанси та оподаткування.
Вікторія Страхова – в нашій команді відповідає за банківську діяльність.
Михайло Федоров – керівник діджитал-напрямку ЗеКоманди. Наша мрія – держава у смартфоні.
Олександр Мережко – експерт з питань міжнародних відносин та народовладдя.
Олег Бондаренко – очолює напрямок екологічної політики.
Марина Бардіна – відповідає за реалізацію політики рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.
Сергій Кальченко – наш експерт з виборчого законодавства, європейських стандартів у сфері прав людини.
Андрій Герус. Найголовніше – це тарифи. Андрій Герус відповідає за напрямки енергетики, житлово-комунальних послуг та антимонопольне регулювання. Як ми кажемо, тарифи в Україні не мають бути вироком. Вирок чекає на тих, хто зробив такі тарифи.
Сергій Бабак – експерт з освіти та науки.
І людина, які всі знають, всі дідусі, бабусі, мій радник з медицини Євген Комаровський».

Кожен з представлених експертів коротко охарактеризував своє бачення напряму, яким він опікується.

«НЕ СПРАВЛЮСЬ – ПІДУ»

Володимир Зеленський відповів на кілька запитань.

Так, на питання, чим ви відрізняєтеся від попередників, Зеленський сказав, що хоче бути президентом достойної країни і не збирається тікати через 5 років. «Я хочу бути президентом достойної країни, людиною, яку не наздоженуть після 5 років, дай Бог, нормального правління, дай Бог, нормальної команди, не хочу, щоб мене на вулиці наздогнав хтось і сказав: «Ти такий же, як Порох», – сказав він.

Притім на попереджувальні знаки ведучої Зеленський додав: «Вибачте, будь ласка. Це не прізвище. Просто для кожного з нас це дуже сильно наболіло».

За словами кандидата, він хоче привести команду професіоналів і не вказувати їм, що робити, а хоче зламати систему. «Все це, знаєте, схоже на колоду карт краплених, де королі і шістки змінюються місцями всі ці роки, а ставка дуже велика. Ставка страшна – людське життя», – сказав Зеленський.

Він наголосив, що за ці роки з країни поїхало 9 мільйонів людей, це ганьба для країни. «Вибачте, експерти, всі реформи – це все нікому не потрібно. Це все для кого, якщо через 5 років поїде ще півкраїни? Тому це соціальна місія, кожен із нас має зробити все, що він може. Просто взяти і вийти із зони комфорту, як я це зробив», – заявив Зеленський.

Він додав: «Я знаходжуся у цьому бізнесі. Але цей бізнес – велика праця нашої команди, але за те, що у мене вийшло, я вдячний жителям України, громадянам України, нашій країні. Я став знаменитою і забезпеченою людиною завдяки цій країні. Тому зроблю все, що зможу, приведу розумних людей. Не справлюсь – піду».

За його словами, під час першого президентського терміну не можна думати про те, що робити на другому, а робити зміни тепер і зараз.

ЧОМУ НЕ ВИХОДИВ НА ЛЮДИ?

Також Зеленський пояснив, чому його так довго не бачили на прямих ефірах.

«Я ні від кого не ховався, це наша стратегія. Я не ходжу на ток-шоу, я поважаю ведучих, експертів і журналістів – я не можу ходити туди, де сидять люди старої влади і вони просто собачаться, займаються просто піаром – нічого толкового», – сказав він.

«Чим займається зараз Верховна Рада? Які законопроекти Верховна Рада прийняла за час цих політичних перегонів? – запитав кандидат у президенти, звертаючись до аудиторії. – Раз, два, три, чотири, п'ять – назвіть щось! Просто робота ні про що».

Він продовжив: «Я хотів їм показати, що без цього ось вихваляння, без цього популізму – ми їх зробимо. І ми їх зробили!»

Щодо того, чому він не дає інтерв’ю, Зеленський сказав, що в нього 500 запитів від західних ЗМІ і стільки ж – від українських. Але він не може «розірватися».

«Я не ховаюся від журналістів. Я дійсно працюю, у мене перехідний період дуже складний! Крім того, сміття, яке на мене вилили ... У мене є студія «Квартал 95» – це мої рідні люди, мої людоньки улюблені. Це великий бізнес. Я передаю повноваження», – пояснив Зеленський.

Він додав: «Вибачте, я жива людина. І у мене ще є діти. І ось сьогодні мій хлопчик захворів – каже: навіщо ти йдеш? Я не тисну на жалість, я хочу пояснити. Я жива людина, я йду в політику як жива людина. Я багато чого не знаю, у мене немає досвіду – все це правда. Але я така ж людина, як усі громадяни України, – і я хочу таким залишитися».

Також кандидат у президенти пояснив, навіщо постійно знімав відео.

«І найголовніше в стратегії – це вишенька на торті: наші відео. Такі звернення будуть, якщо ми переможемо – ми так само будемо спілкуватися з нашим суспільством. Тому що коли з'являється тільки одне відео – а я не вмію говорити одне й те саме... Тому наше відео – це була вишенька на торті», – розповів Зеленський.

ЧИ ВІДДАСТЬ КОЛОМОЙСЬКОМУ 2 МІЛЬЯРДИ?

Володимир Зеленський прокоментував рішення Окружного адмінсуду Києва, який визнав націоналізацію «Приватбанку» «безпідставною». Колишній власник цього банку Ігор Коломойський, як відомо, вимагає віддати йому за «Приватбанк» 2 мільярди доларів.

«Я вам гарантую, що я зроблю все, щоб «Приватбанк» був стабільним банком в Україні і ніяк не повпливав на будь-які економічні та банківські питання», – сказав Зеленський.

Він додав, що не знає, яким чином «кишеньковий суд діючого президента» визнав незаконною націоналізацію Приватбанку.

«Я розумію, що це рішення – глобальне і проблемне для наступного президента, але для діючого відповідь проста (те, що ми говорили про мої зв’язки з Коломойським – можемо детально про це говорити) – мені здається, що сьогодні суспільство отримало відповідь, хто є маріонеткою Коломойського», – сказав Зеленський.

На репліку, що суддя Вовк міг ухвалити таке рішення на догоду майбутньому президенту, Зеленський сказав: «Я не знаю пана Вовка, а з паном Коломойським говорю суто щодо нашого партнерства з каналом «1+1». А з приводу «Приватбанку», які би там не були дії, я буду на захисті України. Я не буду робити жодних дій, не буду брати участі ні в яких корупційних схемах, щоб комусь щось вертати».

Він також додав, що не має 2 мільярдів доларів, «щоб комусь вертати». На запитання, чи можна сказати, що Коломоський може забути про «Приватбанк», Зеленський відповів: «Чесно кажучи, мені все одно, про що зараз думає, згадує чи забуває Ігор Валерійович».

БЛІЦ

Команда Зеленського зайняла в студії стільки ж часу, скільки чинний Президент Петро Порошенко тиждень тому.

Наприкінці зустрічі кандидат у президенти Володимир Зеленський відповів на бліц-запитання.

– Ви руку Президенту Порошенку подасте?

(Відповідає російською).


– Когда господин Президент сказал, что я все коррупционерам буду рубить руки, я не уверен, что у меня будет что ему «потиснути».


– Ви підтримуєте декомунізацію, Володимире?

– Конечно.

– Ви готові віддати наказ про воєнні дії, щоб військовим шляхом звільнити Донбас?

– Нет.

– Ви підтримуєте ідею легалізації зброї?

– Нет.

– Ви готові сприймати поради щодо державного управління від Коломойського?

– Нет.

– Мовні квоти на телебаченні і радіо. Чи є намір їх скасувати?

– Ні, трішечки змінити.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Команду набрав на концерті минулої неділі
А что ребята прикольно?
Відповісти
долбо\оби
Відповісти
ЗЕондер команда у всій красі,яка вона у ділі сподіваюся не доведеться побачити.
Відповісти
Боже збережи Україну від таких команд
Відповісти
де відрубані руки? де вкрадені неіндексовані пенсії? де закінчення АТО за три дні? де........??? нема чим правду крити брехливому ганебному пенсійному крадію петьку порошенку і нецікаво цьго шоколадного хряка-брехуна слухати! ми за цьго хряка-порошенка непроголосуємо за обкрадені наші пенсії!!!
Відповісти
де відрубані руки? де вкрадені неіндексовані пенсії? де закінчення АТО за три дні? де........??? нема чим правду крити брехливому ганебному пенсійному крадію петьку порошенку і нецікаво цьго шоколадного хряка-брехуна слухати! ми за цьго хряка-порошенка непроголосуємо за обкрадені наші пенсії!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні