Смертельне ДТП під Луцьком: адвокат екс-поліцейського просив відпустити його додому

8
-1
Смертельне ДТП під Луцьком: адвокат екс-поліцейського просив відпустити його додому
Волинський обласний апеляційний суд не змінив міри запобіжного заходу для екс-очільника карного розшуку міста Луцька Геннадія Єпіфановича, який, будучи напідпитку, вчинив смертельну ДТП поблизу села Дачне.

Адвокат Єпіфановича наполягав, що запобіжний захід у вигляді 2 місяців тримання під вартою є передчасним, а слідство та суд не мали можливості повністю дослідити обставини справи, - передає ІА "Волинські новини".

Також захисник представив позитивні характеристики Єпіфановича від екс-колег та людей, з якими він співпрацював, зауважив що колишній правоохоронець – учасник бойових дій на сході України. Зважаючи на ці обставини захист просив для Єпіфановича запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Проте суд, зваживши всі обставини справи, відмовив в апеляції – найближчі 2 місяці Геннадій Єпіфанович проведе за ґратами.

Нагадаємо, два автомобілі зіткнулись в селі Дачне, що поблизу Луцька ввечері 21 лютого. В результаті зіткнення двоє осіб загинули на місці події, постраждала 9-річна дитина, яку госпіталізували в лікарню.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
У моторошній аварії під Луцьком загинула працівниця «Волиньобленерго»

Як стало відомо пізніше, за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що йому зроблять. Нехай живе самий гуманний суд
Відповісти
Хоче домашній арешт, щоб мати можливість впливу на розслідування в свою користь, а когось зробити винного. А сам - ангел.....

Відповісти
Ще питання як він отримав "УБД"...
Учасник круїзу на 2 дні до Краматорську?
Відповісти
То що, якщо у нього позитивні характеристики від піз___ків колег і він УБД (а УБД, той пізд__к отримав, як і ті колеги, пробувши максимум місячний у Маріуполі) то що, його у дупу цілувати. Козину морду на нари, там його дупу уже чекають...
Відповісти
Гнида відкупиться.
Треба було його забити падлюку на місці до приїзду поліції.
Відповісти
Мінтяра поганий,наробив людям біди,а тепер домашній арешт??? УБД хренов, в тюрму скотину....А судді нехай бояться...
Відповісти
Як еко-активістів незаконо переслудувати , засудити , то все по закону ?Сміттєзвалищі серед орних земель серед хліба насущного , немає кого карати все законо?!! Не повага до хліба насушного добром не закінчиться для кожного з нас . Зупинись та схаменись!
Відповісти
Мєнт він,яке УБД,і не соромиться чмо,горілку в Крамасі пив і жінку згадував.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні