--> Представник бізнесу вийшов зі складу луцького виконкому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Представник бізнесу вийшов зі складу луцького виконкому

0
6
Представник бізнесу вийшов зі складу луцького виконкому
Зі складу Луцького виконавчого комітету виключили Олександра Шараєва.

Про це стало відомо у середу, 27 лютого, під час сесії Луцької міської ради.

На особисте прохання зі складу виконкому міськради виключили Олександра Шараєва. Відтепер кількісний склад виконавчого комітету – 12 осіб.

До слова, Шараєв Олександр Леонідович – генеральний директор Луцької картонно-паперової фабрики. Народився 27 березня 1966 року в Миколаєві. У 1989 році закінчив інженерно-фізичний факультет Київського політехнічного інституту, спеціальність «фізика металів».

У 1999 році в Брюселі отримав ступінь MBA (Master of Business Administration) в United Business Institute. Займав керівні посади в різних організаціях.

Секретар Луцькради Григорій Пустовіт зазначив, що нині кандидатури для заміни Шараєва запропонувати влада не може.

Депутат Луцької міської ради Юлія Вусенко поцікавилася, чому Олександр Рачков, який був замішаним у корупційному скандалі, є в складі виконкому.

Секретар ради Пустовіт пояснив, що хоч Рачкова звільнили з посади заступника Луцького міського голови, однак він може входити до виконкому.

Нагадаємо, 25 квітня 2018 року Олександра Рачкова, затримали за обвинуваченням в отриманні чергового траншу неправомірної вигоди – в розмірі 7 000 доларів США.

Як стверджувало слідство, Рачков вимагав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це обіцяв узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

Окрім цього, правоохоронці стверджували, що Рачков причетний до вимагання головою Шацького районного суду Наталією Сушик неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду однієї зі справ.

Довести ці обвинувачення слідству не вдалося, тож гучну «корупційну справу» Рачкова не передали до суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні