Закрили справу екс-заступника Луцького мера Рачкова, якого «взяли» на хабарі

8
-2
Закрили справу екс-заступника Луцького мера Рачкова, якого «взяли» на хабарі
Скандальну корупційну справу, у якій в системному отриманні хабарів звинуватили заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова, закрили. У справі також фігурувала голова Шацького районного суду Наталія Сушик.

Про закриття кримінального провадження видання «Волинь24» повідомив адвокат Артур Мартіросян.

«Кримінальне провадження, в якому було оголошено підозру Наталії Сушик та Олександру Рачкову за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу, закрили. Нам про це сказав процесуальний прокурор», – розповів адвокат.

За його словами, довести вину не вдалося, оскільки хабар Рачкову пропонував провокатор, «завербований» правоохоронцями.

«Можу припустити, що кримінальне провадження закрите у зв’язку із недоведеністю вини в інкримінованих злочинах та провокацією агента Управління захисту економіки у Волинській області Національної поліції», – зауважив Мартіросян.

Нагадаємо, 25 квітня 2018 року Олександра Рачкова, затримали за обвинуваченням в отриманні чергового траншу неправомірної вигоди – в розмірі 7 000 доларів США.

Як стверджувало слідство, Рачков вимагав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це обіцяв узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

Окрім цього, правоохоронці стверджували, що Рачков причетний до вимагання головою Шацького районного суду Наталією Сушик неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду однієї зі справ.

Довести ці обвинувачення слідству не вдалося, тож гучну «корупційну справу» Рачкова не передали до суду.

Чому так сталося, як насправді працює система «викриття корупціонерів», хто такі «провокатори» та інші вражаючі деталі сучасної «війни з хабарниками» – читайте незабаром на «Волинь24».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крук крукові око не виклює, така правда теперішньої дійсності.
Відповісти
Тому що довбані бариги при владі, Україна ніколи не стане успішною країною
Відповісти
Імпотенти
Відповісти
Хай живе українське "правосуддя", яке захищає червивих гнид.
Відповісти
Завербували
Відповісти
А якби його, з провокативною метою, кілька разів переіпати добре. Ну не посадити, а просто добряче відп.здити. Був би хоч короткочасний ефект? Чи варто просто вивезти і прикопати десь? Програма по прикопуванню таких мудаків, була б більш дієвою і успішною. В масштабах країни тисяч 10000 треба прикопати. Це кілька екскаваторів, пальне, зарплата екскаваторникам і тим хто буде голови лопатами проломувати (як в Камбоджі, для економії куль). Ефект від "екскаваторної" реформи буде вражаючим. Заразом і мусорню з суддями-прокурорами в один котлованчик: нехай лайно, хоч у вигляді добрив послужить Україні.
Відповісти
Звиняйте: 10 тисяч, а не 10000 тисяч. У нас не все настільки погано.
Відповісти
Дебіли!!! Хабарників до стінки!!!!! Тільки так їм дойде!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні