Коли маршрутці №251 заборонять їздити центром Луцька

3
-3
Коли маршрутці №251 заборонять їздити центром Луцька
Міжміському маршрутному автобусу №251 сполученням поки дозволяються їздити центром Луцька.

Про це стало відомо у вівторок, 26 лютого, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради підтримали проект рішення, у якому йдеться про те, що з 1 січня маршрут №251 «Підгайці-Забороль» не їздитиме по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку.

Лучанин Лев Фоменко вважає, що маршрутом №251 жителі обласного центру Волині користуються частіше, ніж мешканці сіл. Він пише, що це популярний серед мешканців міста маршрут, який з’єднує східну частину з західною.

Зокрема, для того, аби заборонити рух міжміським автобусам проспектом Волі, управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради направило звернення до Волинської облдержадміністрації та патрульної поліції.

Керівник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов розповів, що Волинська облдержадміністрація блокує це рішення.
«Від облдержадміністрації ми отримали негативні відповіді, а від патрульної поліції відповіді поки немає», – сказав Степанов.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт сказав, що рух міжміських маршрутних автобусів центром міста неприпустимий, і, якщо питання не вирішиться за допомогою звернень, то доведеться вирішувати питання у суді.

«Я вважаю, що місто саме повинне визначати, де мають проходити міжміські автобуси. Вони не можуть без узгоджень із міськрадою їздити центральними вулицями. Приміром, в Рівному приміські маршрутки не їздять через центр, а в нас чомусь курсують через проспект Волі», – сказав Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустовіт, необраний громадою, на посаді в.о. мера, як і Степанов на посаді очільника департаменту - неприпустимі, від слова "взагалі"! Досить знущання над пасажирами!
Відповісти
Повно ківерцівськихта інших приміських маршруток їздять і по Волі і по Соборності,а їм одна 251-а муляє.Як всі,то всі.
Відповісти
Ну ківерцівська не їздить через центр,а муляє комусь тому що відбирає пасажирів,не подобається комусь конкуренція.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні