Маршрутка №251 не їздитиме центром Луцька

4
2
Маршрутка №251 не їздитиме центром Луцька
З 1 січня маршрут №251 «Підгайці-Забороль» не їздитиме по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку.

Про це стало відомо у четвер, 29 листопада, під час пленарного засідання 49-ої сесії Луцької міської ради.

Під час обговорення проекту рішення депутат Віктор Ящук заявив, що приміська маршрутка №251 – це єдиний маршрут, який дотримується графіків. До того ж, за словами обранця громади, цей маршрут – це майже єдиний спосіб добратися до мікрорайону Дубнівської.

«251 маршрутка – це єдина маршрутка, хоч вона не міська, але вона ідеально їздить. Водії дотримуються графіків і виходять на останній рейс. Тому, коли у нас всі маршрутки Луцька будуть їздити так само, то можна забирати, а поки – ні», – виступив Віктор Ящук.

Депутат Луцькради Олександр Кравченко запропонував закрити цей маршрут та відновити міський маршрут №30, який раніше закрили.
«У нас є маршрут №4, який мав би нормально їздити, але жоден перевізник не хоче на нього сідати. Його розробили для того, щоб вирішити проблеми з доїздом на Дубнівську. Пропоную №251 з 1 січня 2019 року закрити і відновити маршрут №30», – зазначив Кравченко.

У підсумку голосування депутати вирішили заборонити маршруту №251 «Підгайці-Забороль» їздити по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку. Рішення набирає чинності з 1 січня 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дибіли!
Відповісти
коли ті народні обранці нажруться
Відповісти
Радянське, Уїздці та Пітушків їздять по проспекту ВОЛІ через центр. Дивують слова про точний графік маршруту 251, людини яка не добирається на Дубнівську і так вихваляє. Інколи по 40 хв можна чекати. На роботу взагалі важко потрапити. А про останній маршрут я взагалі мовчу...
Відповісти
Скільки ви будете знущатися над людьми? Шкода,що за вас хтось голосував. Не забувайте, щ о дуже багато ваших виборців живе в селі , а голосують у місті. Забудьте про ці голоси. Ви забираєте в людей можливість зручно і вчасно доїжджати на роботу. Не всі мають автомобілі. Якби ви в школі вчили історію,то розуміли б, що вся проблема України була у відсутності єдності, а переважали продажність, бажання збагатитися. Ось і результат. ..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні