Лучанин обурений забороною маршруту №251 їздити центром міста

0
-2
Лучанин обурений забороною маршруту №251 їздити центром міста
Лучанин вважає, що рішення заборонити маршруту №251 їздити центром Луцька невиправдане та створить незручності жителям обласного центру Волині.

Про це на своїй сторінці у Фейбуці написав лучанин Лев Фоменко.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради підтримали проект рішення, у якому йдеться про те, що з 1 січня маршрут №251 «Підгайці-Забороль» не їздитиме по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку.

Лев Фоменко вважає, що маршрутом №251 лучани користуються частіше, ніж мешканці сіл. Він пише, що це популярний серед мешканців міста маршрут, який з’єднує східну частину з західною.

«Знаєте чим відрізняються наші державні установи від європейських? Там вони створюються, щоб допомагати громадянам, а в нас для того, щоб ви*бати тебе якомога глибше», – пише Лев Фоменко.

«Тому, пропоную заборонити пересуватись центром міста депутатам-краянам, які понаєхалі до Луцька», – додає лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні