Лучанин сяде за ґрати на 4 роки за те, що хотів перевезти через кордон гранати

0
5
Лучанин сяде за ґрати на 4 роки за те, що хотів перевезти через кордон гранати
Волинянин, якому не вдалося перемістити у Білорусь гранати, втрапив за ґрати на 4 роки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Прокурори галузевого відділу прокуратури Волинської області підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 37-річним лучанином закінченого замаху на контрабанду бойових припасів, а також придбання, зберігання і носіння бойових припасів без передбаченого законом дозволу (кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст. 15 ч.1 ст. 201 та ч.1 ст. 263 КК України).

Неодноразово судимий чоловік 17 травня 2018 року намагався перемістити з України в Республіку Білорусь через міжнародний пункт пропуску "Доманове" на Ратнівщині чотири ручних наступальних осколкових гранати РГД-5, примотавши їх до тіла липкою стрічкою.

У ході прикордонно-митного контролю бойові припаси, придбані ним у Ковелі та перевезені до Державного кордону, виявили та вилучили правоохоронці.

Ратнівський районний суд, визнавши чоловіка винним у вчинених злочинах, призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні