--> Савченко про обшуки у Волинській облраді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Савченко про обшуки у Волинській облраді

2
6
Савченко про обшуки у Волинській облраді
Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко розповів, чи говорив з Президентом про обласну раді, і що йому відомо про обшуки на КП «Волиньприродресурс».

Про це він сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у четвер, 17 січня, на комунальному підприємстві «Волиньприродресурс» – обшуки. Приміщення КП «Волиньприродресурс» розташоване в будинку Волинської обласної ради на Київському майдані, 9 у Луцьку.

За словами губернатора Олександра Савченка, під час візиту Президента в область розмови про Волинську обласну раду не було.

«Пам’ятаю тільки, що колись один відомий народний депутат писав запит про те, чому КП «Волиньприродресурс» на своїх відповідних сайтах чи на сайтах державних установ не публікують свою звітність за рік. Що там сьогодні відбувається – я не знаю. Знаю тільки з інформації прес-служби, що там відбуваються якісь обшуки. Про це Дубняк сказав ще вчора, наскільки я пам’ятаю», – сказав Олександр Савченко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Гроші на видобуток волинського бурштину дала фірма, яку пов’язують з Коломойським

Нагадаємо, в середу, 16 січня, керуючий справами Волинської обласної ради Дмитро Дубняк заявив, що нібито через те, що обласна рада самостійно перекроїла бюджет, Президент дав вказівку провести обшуки на комунальних підприємствах Волинської облради.
Заяву Дубняка розмістили на офіційному сайті Волинської обласної ради.



«Я дивився, що за 2017 рік у них був оборот – не одна сотня тисяч. Де вони перекручуються – я цього не розумію. Просив це пояснити, але не вдалося добитися інформації. А депутат, можливо, й пробивається далі. Врешті, до «Волиньприродресурсу» у мене суттєвих питань не виникало, вони практично не займаються нічим. Єдине питання я озвучив на сесії, бо бачив, що вони увійшли в спільну діяльність з ДП «Волиньторф». І, скоріш за все, вони хочуть отримати деякі землі «Волиньторфу», які вирублені з верхнім шаром торфу і під ним, звичайно, там де торф, може бути бурштин», – вважає губернатор Волинської області.

Фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Злодії мають сидіти.
Відповісти
Укропи це організоване бандитське угрупування котрим керують кукловоди з Женеви котрі навіть громадянства українського не мають. На Волині найбільше кубло цих що захопило владу. Волиняни не робіть з себе посміховисько
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні