У приміщенні Волиньради – обшуки

5
-6
У приміщенні Волиньради – обшуки
На комунальному підприємстві "Волиньприродресурс" – обшуки. Приміщення КП "Волиньприродресурс" розташоване в будинку Волинської обласної ради на Київському майдані, 9 у Луцьку.

За попередньою інформацією, обшуки здійснюють працівники СБУ з Києва.

Нагадаємо, КП «Волиньприродресурс» створила Волинська обласна рада. Це підприємство позичило 62 мільйони гривень на дозволи для видобутку бурштину й торфу на Волині у київського підприємства «Ізумруд», яке займається обробкою коштовного каміння і яке пов'язують з групою «Приват» олігарха Ігоря Коломойського.

Прокуратура запідозрила, що ліцензії «Волиньприродресурс» отримало незаконно. У лютому 2017 року прокуратура вже проводила обшуки на підприємстві «Волиньприродресурс», де й виявили незаконну ліцензію на видобуток бурштину.

Керівником КП «Волиньприродресурс» тоді був депутат Волинської обласної ради Василь Столяр. 3 лютого 2017 року підприємство очолив Веніамін Туз.

Нещодавно Верховний суд підтвердив законність рішень судів щодо заборони підприємству «Волиньприродресурс» видобувати бурштин на земельній ділянці в селі Галузія Маневицького району.

У середу, 16 січня, керуючий справами Волинської обласної ради Дмитро Дубняк заявив, що нібито через те, що обласна рада самостійно перекроїла бюджет, Президент дав вказівку провести обшуки на комунальних підприємствах Волинської облради.

Заяву Дубняка розмістили на офіційному сайті Волинської обласної ради.

Факт проведення обшуків сьогодні, 17 січня, підтвердив старший слідчий слідчого управління СБУ Павло Чурсін. Водночас він заявив, що йому нічого не відомо про вказівку Президента.

Фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора
Відповісти
Не інакше
Відповісти
О-па Дубняку "папа" дозволив щось казати? :))) А де ж сам голова облради? Вже скільки часу його в області немає, то вже за таке треба від роботи відстороняти!!!
Відповісти
Ще б кулеметів і гранатометів на себе навішали клоуни...
Відповісти
Вилучити в них і в їх родин все до копійки.Злодюги
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні