Порошенко на Волині відповів критикам, які кажуть про піар на Томосі

3
0
Порошенко на Волині відповів критикам, які кажуть про піар на Томосі
Президент України Петро Порошенко, перебуваючи на Волині, відповів критикам, які кажуть, нібито отримання Православною церквою України Томосу про автокефалію – це лише піар.

«Томос – це не є піар, це дуже важливе політичне рішення», – сказав Порошенко на зустрічі з представниками влади, бізнесу і громадськості в Ківерцях 15 січня.

Він додав: «Тоді зарахуйте до піару безвіз. Тоді зарахуйте до піару нашу незалежність. Зарахуйте до піару Томос. Зарахуйте до піару Європейський Союз (угоду про Асоціацію з ЄС – ред.). Я вітаю такий піар».

«Якщо це піар, то чому Москва тоді ніяк заспокоїтися не може?» – поставив риторичне запитання Президент. Він нагадав, що про піар сьогодні постійно говорять російські телеканали і українські, які працюють на Росію.

«Але більше вони нас не обдурять. Ми нікому не дозволимо», – запевнив Президент України.

Петро Порошенко нагадав, що вдалося зробити Україні і українцям за останні чотири з половиною роки в умовах війни з Росією.

«Це ми з вами зупинили російську агресію в 14-15 роках, в тому числі уклавши Мінські угоди, і в тому числі нашими Збройними силами звільнивши дві третини окупованого Донбасу», – сказав Верховний головнокомандувач.

«Це ми з вами уникнули дефолту, на який всі вони розраховували, потираючи руки. Збираючись використати 3 мільярди доларів, як Путін віддав Януковичу, і він їх тут же вкрав. Лише ефективні дії української прокуратури дозволили арештувати півтора мільярда з них і повернути до бюджету. І зараз ми за рахунок цих півтора мільярда доларів будуємо українські Збройні сили, будуємо гуртожитки для українських військових, будуємо заводи з виробництва боєприпасів, будуємо сільську медицину. Оця кожна копійка зараз працює на українців», – розповів Петро Порошенко.

Президент зазначив, що через агресію Росії Україна втратила 20 відсотків промислового потенціалу. Але Україні вдалося відновити його, і в останні два роки триває економічне зростання.

«Вже більше двох років економічне зростання. Цього року (2018 – ред.) буде точно більше трьох (відсотків ВВП – зростання економіки – ред.). І це рекордне зростання за останні п’ять років», – наголосив Петро Порошенко.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко побував у вівторок, 15 січня, на Волині. Він взяв участь у молебні за Україну в луцькому Свято-Троїцькому кафедральному соборі, де усім показали наданий Православній церкві України Томос про автокефалію. Після цього гарант Конституції побував у студії «12 каналу», де дав інтерв’ю для програми «Актуально», зустрівся з працівниками інтернет-видання «Волинь24».

З Луцька глава держави поїхав у Ківерці, де в районному будинку культури зустрівся з представниками бізнесу і громадськості краю. Завершився візит зустріччю з представниками влади, бізнесу і громадськості у Рожищі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Томос – це перемога України і поразка Росії», – Петро Порошенко на Волині

Фото Михайла Марківа з офіційного інтернет-представництва Президента України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він найбільше зробив для незалежності України з усіх президентів якщо його так ненавидить Путін і п'ята колона олігархів. МОЛОДЕЦЬ!!!!!!
Караван іде, а шавки гавкають
Відповісти
Про яке зростання економіки він говорить?! Зараз постійне зростання цін,на все,гривня знецінюється, інфляція росте,а не економіка!
Відповісти
Молодець наш президент! Не треба нам клоунів з Талмудом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні