Степан Москвич може сісти на 12 років, – НАБУ. ВІДЕО

3
-4
Степан Москвич може сісти на 12 років, – НАБУ. ВІДЕО
Національне антикорупційне бюро України завершило розслідування справи про розтрату зерна на Луцькому комбінаті хлібопродуктів.

Про це повідомляють на сайті відомовства, – йдеться в сюжеті «12 каналу».

Слідство встановило, що 2013 року Аграрний фонд передав збіжжя на відповідальне зберігання на склади хлібокомбінату. Його тодішній керівник, без дозволу власника зерна, вирішив відвантажити його комерційним структурам без оплати з їхнього боку. Відвантаження забезпечив начальник елеватора. За такою схемою упродовж лютого-червня 2014 року з КХП номер два вивезли більше 26 тисяч тонн збіжжя.

Завдані збитки «Аграрний фонд» оцінив у понад 56 мільйонів гривень. Розслідування детективи НАБУ розпочали у жовтні 2016 року.

Торік у грудні екс-директору ДП «Луцький КХП №2» Степану Москвичу повідомили про підозру у вчиненні злочину за частиною п’ятою статті 191-ї Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах».

Нею передбачено покарання позбавленням волі терміном від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Суд залишив під арештом акції екс-директора Луцького комбінату

У липні 2018 року розслідування завершили — стороні захисту відкрили матеріали для ознайомлення. Лише цими днями обвинувальний акт скерували до суду.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше сяде - раніше вийде. Якщо доживе до виходу.
Відповісти
МОЖЕ, АЛЕ НЕ СЯДЕ.
Відповісти
Стрижка овечок або баранів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні